Ny hjemmeside og hvidbog til støtte for emballage- og etiketmarkedet

PUBLICERET: 6 December 2018
OPDATERET: 6 December

Gent Workgroup (GWG) har oprettet en ny hjemmeside og offentliggjort en ny hvidbog med fokus på emballage og etiketproduktion. Dette kommer i kølvandet på meddelelsen om den nye ISO Standard 19593-1 for netop emballage- og etiketmarkedet. Hvidbogen gennemgår tendenserne i markedet, mens hjemmesiden indeholder diskussioner med ledende aktører vedrørende væksten i emballagesektoren og stigningen i specialiserede og unikke applikationer. Der er også en vurdering af udviklingen inden for digitalisering af såvel tryk- som emballeringsprocesserne.

Den nye hvidbog afspejler den løbende indsats for at engagere og samarbejde med eksisterende og nye partnere for at udvikle og vedligeholde processpecifikationer og tilhørende dokumentation for bedste praksis i alle arbejdsgange i mange sektorer. David Zwang, formand for den amerikanske afdeling af GWG, siger: – Denne seneste ISO-standard er et vigtigt skridt på vejen og starten på en ny æra af produktionsautomatisering i emballage- og etiketindustrien.

GWGs dedikerede destinationsside til emballage- og etiketfællesskabet tilbyder 24/7 support, og giver nem adgang til specifikationer plus log-on links til en række webinarer. Siden vil også linke til en række nyttige oplysninger, der indeholder hvidbogen og en række vidnesbyrd fra medlemmer, leverandører og brugere. Det giver også virksomhederne mulighed for at blive involveret og blive medlem af GWG.

Link til ny emballagehjemmeside.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01