René Møgeltoft Søgaard tiltræder hos Digital Group

PUBLICERET: 5 December 2018
OPDATERET: 5 December

Digital Group, med hovedkontor i Odense og afdelinger i både Aarhus og Esbjerg, har ansat René Møgeltoft Søgaard som produktchef fra den 1. december 2018. Digital Group er certificeret forhandler af IT-, print- og kopiløsninger fra både Konica Minolta, Xerox og HP, men har flere andre leverandører i deres løsningsportefølje.

René Møgeltoft Søgaards primære opgave bliver at udvikle Digital Groups eksisterende kunder med IT-løsninger som gør hverdagen endnu lettere. Det gælder fx via en Enterprise søgefunktions-software, der kan agere som en intern Google-søgemaskine. Har man fx organiseret sine interne filer med Sharepoint, Exchange eller har man det liggende i mapper på en server, så kan denne software søge og indekserer på omtrent samme måde, som når du søger i Google. Det uanset, om der er tale om billeder, excel-filer, mails m.m. Oven i dette kan lægges et GDPR-modul, så du til enhver tid kan redegøre for, hvad du har liggende på navngivne personer.

Om sit nye job siger, René Møgeltoft Søgaard:
– Jeg ser frem til at arbejde for et firma med mange kunder i forskellige brancher. De har en kæmpe kontaktflade og min opgave bliver, at hjælpe deres eksisterende kunder til at blive endnu bedre. Det skal især ske ved at løse nogle af de udfordringer, som kommer med digitaliseringen.

René kommer med en solid erfaring fra virksomheder som Reprocentret, HC Gruppen, ESKO, Xerox, X&CO og ikke mindst som partner i Impleo.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01