René Møgeltoft Søgaard tiltræder hos Digital Group

PUBLICERET: 5 December 2018
OPDATERET: 5 December

Digital Group, med hovedkontor i Odense og afdelinger i både Aarhus og Esbjerg, har ansat René Møgeltoft Søgaard som produktchef fra den 1. december 2018. Digital Group er certificeret forhandler af IT-, print- og kopiløsninger fra både Konica Minolta, Xerox og HP, men har flere andre leverandører i deres løsningsportefølje.

René Møgeltoft Søgaards primære opgave bliver at udvikle Digital Groups eksisterende kunder med IT-løsninger som gør hverdagen endnu lettere. Det gælder fx via en Enterprise søgefunktions-software, der kan agere som en intern Google-søgemaskine. Har man fx organiseret sine interne filer med Sharepoint, Exchange eller har man det liggende i mapper på en server, så kan denne software søge og indekserer på omtrent samme måde, som når du søger i Google. Det uanset, om der er tale om billeder, excel-filer, mails m.m. Oven i dette kan lægges et GDPR-modul, så du til enhver tid kan redegøre for, hvad du har liggende på navngivne personer.

Om sit nye job siger, René Møgeltoft Søgaard:
– Jeg ser frem til at arbejde for et firma med mange kunder i forskellige brancher. De har en kæmpe kontaktflade og min opgave bliver, at hjælpe deres eksisterende kunder til at blive endnu bedre. Det skal især ske ved at løse nogle af de udfordringer, som kommer med digitaliseringen.

René kommer med en solid erfaring fra virksomheder som Reprocentret, HC Gruppen, ESKO, Xerox, X&CO og ikke mindst som partner i Impleo.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01