10 år med NIZE equipment

PUBLICERET: 3 December 2018
OPDATERET: 3 December

NIZE equipments historie tog form for 10 år siden omkring et spisebord i privaten i Odder. Lars Nikolajsen havde arbejdet med det grafiske fag i mange år og havde været med til at købe og arbejde med nogle af de første UV-printere, der kom til Danmark. Med en god portion viden om storformatprintere, produktion og fejlløsning, havde han lyst til at starte selv.

En vision om kun at ville sælge high-end udstyr, og hvor det vigtigste er at skabe et solidt samarbejde med kunderne, har gjort at firmaet er vokset med lynets hast. Fra en enkeltmandsvirksomhed til et team på 12 medarbejdere, som har kastet to Gazelle Awards af sig undervejs.

Fra basen i Skanderborg dækker NIZE equipment hele Norden og forhandler printere, cuttere og software. I medarbejderstaben er der over 25 års erfaring fra den grafiske branche, så rådgivning er en fast del af arbejdsdagen. Både til nuværende og kommende kunder.

På spørgsmålet om hvad Lars Nikolajsens er mest stolt af efter de 10 år, svarer han: – At konceptet om at ville skabe det bedste service team og sælge de bedste printere på markedet holder. Vi har hele tiden haft for øje at ville skabe gode samarbejdsrelationer med vores kunder, så vi kunne være med til at udvikle og skabe værdi for deres forretning. Det har betydet, at vi har loyale kunder og stadig har vores allerførste kunde.

Da december måned for alle er en travl måned, fejrer NIZE equipment jubilæet i februar med et internt arrangement.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01