10 år med NIZE equipment

PUBLICERET: 3 December 2018
OPDATERET: 3 December

NIZE equipments historie tog form for 10 år siden omkring et spisebord i privaten i Odder. Lars Nikolajsen havde arbejdet med det grafiske fag i mange år og havde været med til at købe og arbejde med nogle af de første UV-printere, der kom til Danmark. Med en god portion viden om storformatprintere, produktion og fejlløsning, havde han lyst til at starte selv.

En vision om kun at ville sælge high-end udstyr, og hvor det vigtigste er at skabe et solidt samarbejde med kunderne, har gjort at firmaet er vokset med lynets hast. Fra en enkeltmandsvirksomhed til et team på 12 medarbejdere, som har kastet to Gazelle Awards af sig undervejs.

Fra basen i Skanderborg dækker NIZE equipment hele Norden og forhandler printere, cuttere og software. I medarbejderstaben er der over 25 års erfaring fra den grafiske branche, så rådgivning er en fast del af arbejdsdagen. Både til nuværende og kommende kunder.

På spørgsmålet om hvad Lars Nikolajsens er mest stolt af efter de 10 år, svarer han: – At konceptet om at ville skabe det bedste service team og sælge de bedste printere på markedet holder. Vi har hele tiden haft for øje at ville skabe gode samarbejdsrelationer med vores kunder, så vi kunne være med til at udvikle og skabe værdi for deres forretning. Det har betydet, at vi har loyale kunder og stadig har vores allerførste kunde.

Da december måned for alle er en travl måned, fejrer NIZE equipment jubilæet i februar med et internt arrangement.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand