Messe tema: Få succes med automatisering af digital produktion

PUBLICERET: 28 November 2018
OPDATERET: 28 November

Der har været en stigende tendens til at leverandørerne af grafisk udstyr forsøger at gøre deres kunde events interessante ved at invitere andre leverandører med i arrangementet, for derigennem at kigge mere på hele løsninger. Et koncept, der ser ud til at være interesse for. Få har vel gjort det så gennemført som leverandøren af efterbehandlingsudstyr – Hunkeler.

Siden 1994 har de, med to års intervaller, afholdt Hunkeler Innovation Days i Luzern i Schweiz. En begivenhed der har fokus på udviklingen inden for high-end og high-speed digitalprint. Det er rulle-til-rulle løsninger med integreret efterbehandling, og det er ikke bare Hunkeler der viser sig frem. Her er alle store leverandører af digitalprintere, diverse nicheleverandører af specialløsninger og såmænd også firmaer som Müller Martini og Horizon, som et eller andet sted må anses for at være en slags konkurrenter til Hunkeler. Fælles for dem alle er, at deres udstyr vises i rigtig produktion. Det er, hvad hele konceptet går ud på.

Fra den 25. til 28. februar 2019 afholdes den trettende Hunkeler Innovations Days med temaet ”Succes med automatisering”.
Innovation Days vi fokuserer på, hvordan nye effektive produktionslinjer skal minimere eller eliminere manuelle indgreb for at spare omkostninger og øge margenerne. Forretningsmodellen med “hvidt papir ind, færdigt produkt ud” afhænger af avanceret automatisering. Hunkeler AG vil demonstrere den førende automatisering, der nu er tilgængelig på deres Generation 8 produktionsplatform.

Hunkeler Innovation Days 2019 vil have lidt flere udstillere end i 2017. Næsten 100 virksomheder vil præsentere deres nyeste produkter inden for alle områder af digital trykning og efterbehandling i de to haller. Disse partnere omfatter alle de største producenter af trykkeri- og efterbehandlingssystemer, softwareudviklere og udbydere af efterbehandlingsmaterialer og forbrugsstoffer. Som i tidligere år vil nogle af udstillerne igen bruge lejligheden til at vise deres nyeste innovationer.

Hunkeler Innovationdays har altid haft et tværfagligt koncept og en kollegial atmosfære, og den ånd fortsætter i 2019. I de to kompakte haller mødes alle de store spillere på markedet sammen med ejere, administrerende direktører og ledende medarbejdere, hvilket gør dette til en unik international industri begivenhed. Flere udstillere arbejder tæt sammen for at demonstrere tæt integrerede produktionsprocesser. Besøgende får også indsigt i en bred vifte af praktiske, virkelige applikationer, der har umiddelbar forretningsrelevans.

Interesserede kan registrere sig på innovationdays.com. Adgang til arrangementet er gratis.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand