Nye små printere til fx fragtlabels m.m.

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 27 November 2018
OPDATERET: 27 November

Zebras nye entry-level labelprintere findes i et stort antal varianter til anvendelse lige fra simple thermodirekt-prisskilte over fragtlabels til typeskilte og små-komponentmærkning.

Printkvaliteterne er enten 200 eller 300 dpi afhængig af kravene til printets detaljeringsgrad og fx stregkoders og teksters læsbarhed i lille størrelse.

Modellerne hedder ZD420 og ZD620 og udgør et væsentligt, for ikke at sige nærmest disruptive indspark på markedet i kraft af deres alsidighed og performance, står der i pressemeddelelsen.

– Vi forventer helt klart, at de mest udbredte modeller vil blive Zebra ZD420d (thermodirekt) til fx fragtlabels og kollilabels og Zebra ZD420t (printning med thermo transfer farvebånd) der giver et holdbart print, som ikke forsvinder af sig selv, udtaler marketingchef Jørgen Barkholt fra Norris Print-Tech og fortsætter:

– ZD420t-printeren er således modellen til typeskilte og mange andre mærkningsopgaver, hvor printet ikke må forsvinde af sig selv, uanset om der er tale om printning på papir eller kunststof-materiale.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01