Industriel "emballagefabrik" fra MGI

PUBLICERET: 21 November 2018
OPDATERET: 21 November

MGI-koncernen præsenterer næste skridt i deres “Innovation in Motion” -strategi for integreret digital print- og forædlingsteknologi på den franske All4Pack-udstilling, som afholdes fra den 26. til den 29. november. Den nye AlphaJET Industrial Print Factory bliver demonstreret med 6 kombinerede print- og forædlingsfunktioner, der inkluderer:

  • Hvid UV Pigment Ink
  • Inline Substrate Sheet Priming
  • 2D/3D UV Klar lak
  • Variabel prægede folieeffekter
  • Vandbaserede CMYK-trykfarve
  • 3 hærdningsmetoder: LED, IR og UV

AlphaJET er kan desuden opgraderes til at kunne håndtere trykte elektroniske (PE) kredsløb som chipless RFID/NFC antenner og OLED fleksibel skærmteknologi.

2018 All4Pack Innovation Award

Som anerkendelse af den betydelige industrielle udvikling, der ligger bag udviklingen af ​​den første hybrid digitalpress til integreret UV/vandbaseret trykning af emballage og dekorative applikationer, har et internationalt All4Pack-udvalg hædret MGI med den prestigefyldte 2018 Innovation Award.

Memjet Inkjet Technology Partnership

AlphaJET markerer også den offentlige debut af et nyt MGI-partnerskab med Memjet, der er en global leder inden for udvikling af digitale printhoveder, farveformulering og modulær teknologi.

AlphaJET udnytter den nye Memjet DuraLink farve, moduler og printhoveder til CMYK farveprint med 1600 dpi opløsning. Denne kraftfulde serie af højhastighedsprint gør det muligt for AlphaJET at printe og dekorere bølgepap, glas, papir, plast og syntetiske substrater med en hastighed på 1.800 B1 ark (70,7x100cm / 28×40 “) i timen.

MGIs produktudviklingsfokus for AlphaJET er at samle traditionelt forskellige operationer i en proces, så primer coating, print, forædling og konvertering håndteres i en og samme proces med “All-in-One” Industrial Print Factory jobstyring .

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01