100 år med Paritas

PUBLICERET: 19 November 2018
OPDATERET: 19 November

Den 16. november 2018 fejrede PRinfoParitas, at virksomheden havde eksisteret i 100 år. I starten ganske vist som Phønix Trykkeri, men efter bare få år kom det til at hedde Paritas Bogtrykkeri. Og Paritas navnet har hængt ved lige siden, selvom omvæltningerne har været store. Det nuværende navn – PRinfoParitas – kom i forbindelse med etableringen af kædesamarbejdet Prinfo, som blev startet af en række grafiske virksomheder i 1996.

Firmaets første driftsleder, Valdemar Christensen, var inviteret til at øse af sin mangeårige erfaring. Ingen anden end Jan Eskildsen kunne formå at løse den opgave.

Fødselsdagen blev markeret på firmaets nuværende adresse, Nyhomsvej 31 i Rødovre, hvor flere end 100 gæster var mødt op til et generøst traktement bestående af pølser og fadøl, samt ikke mindst et større opbud af leverandører. De var inviteret til at tage en række mindre, men interessante, maskiner og materialer med, så gæster kunne underholde sig med ny faglig viden, mens de hyggede sig med hinanden.

Indehaver og direktør Carsten Gram bedyrede fra den til lejligheden opstillede talerstol, at han ikke havde været med fra starten, selv der var flere der troede det. Det havde derimod Valdemar Christensen. Han var den første driftsleder i firmaet, og han var i dagens anledning inviteret i Jan Eskildsens inkarnation. Valdemar fortalte muntert om firmaets historie og gik efterfølgende rundt blandt gæsterne og øste af sin overdådige viden.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01