Ricoh køber ColorGATE

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 13 November 2018
OPDATERET: 13 November

Tyske ColorGATE, som har supporteret printindustrien i mere end 20 år med software til storformat og industriel print, er en europæisk ledende virksomhed inden for farvestyringsteknologi. Med udgangen af november måned bliver de overtaget af Ricoh. Med købet styrker Ricoh deres fokus på det voksende industrielle printmarked.

For at øge deres industrielle printforretning har Ricoh etableret et ”Global IP Technology Center” og et ”Global IP Marketing Center”. Begge er placeret i Europa og de skal være centrum for marketing, strategisk planlægning og udvikling af produkter i samarbejde med Ricohs partnere i hele verden.

Jan Brændholt, Ricoh

– ColorGATEs enestående farvestyringsteknologi til understøttelse af trykning og udsmykning af mange forskellige materialer til emballering, gulvbelægning og vægbeklædning samt tekstiler og skiltning passer perfekt ind i vores strategi om at en vækst inden for Industriel Printing. ColorGATE er en førende leverandør af præstationsoptimeret farvehåndtering og workflow-software til standardisering og automatisering og passer perfekt ind i vores produktportefølje inden for arkprint, udtaler Jan Brændholt fra Ricoh Danmark.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01