80 år – og stadig med fuld fart på!

PUBLICERET: 7 November 2018
OPDATERET: 7 November

Fabrikant og kemigraf, Jørgen Windelev, fylder 80 år lørdag 10. november. Allerede i 1960 blev Jørgen Windelev selvstændig og i 1974 etablerede han firmaet Jørgen Windelev A/S, der ligger på Valhøjs Allé i Rødovre og har speciale i klicheer og trykmateriale til emballage.

De senere år har virksomheden med 25 ansatte opbygget en stærk position som en af verdens førende leverandører til producenter af sodavands- og øldåser med salg til mere end 50 lande i Asien, Mellemøsten og Afrika foruden Europa og Nordamerika. Senest har Jørgen Windelev A/S i efteråret – kort før grundlæggerens runde dag – investeret et millionbeløb i dels en ny lasergravermaskine, dels en specialfremstillet og robotstyret CNC-fræser. Den sikrer, at klicheerne kan monteres på trykmaskinerne langt mere præcist – og på kortere tid – end tidligere.

I forvejen har virksomheden gennem en årrække været leverandør til emballageindustrien, som fx fremstiller bægre, tuber, plastikspande, bæreposer og papirsposer med trykmateriale fra Jørgen Windelev A/S.
For to år siden blev datteren Louise Windelev ansat som adm. direktør, men Jørgen Windelev deltager dagligt i virksomheden, bl.a. i salgsarbejde på internationale grafiske messer og ved kundebesøg på trykkerier.

Privat har Jørgen Windelev bevaret ungdommens interesse for cykling. 80 års dagen fejres i Fjernøsten som deltager i Bali Audax-løbet på 410 km over to dage. Motionsløb er en anden passion, og for en måned siden var Jørgen Windelev blandt de få løbere, som havde været med i samtlige 50 af dagbladet BT’s Eremitageløb siden 1969.

Fødselsdagen er ikke genstand for nogen større markering, i stedet er planen i foråret 2020 at samle personale, forretningsforbindelser og samarbejdspartnere til 60 års jubilæet som selvstændig.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand