Hæder til Rolands TrueVis VG-skæreplotterserie

PUBLICERET: 31 October 2018
OPDATERET: 31 October

Keypoint Intelligence’s Buyers Lab (BLI) er en af verdens førende uafhængige leverandører af test og analyser inden for print- og billedindustrien. Efter en omfattende laboratorieevaluering har Roland DGs TrueVIS VG-serie vundet to prestigefyldte Buyers Lab-priser. Det er i kategorierne Outstanding Enhanced CMYK Eco Solvent/Latex 54″/64″ printer (7 farver) og CMYK Eco-Solvent/Latex 54″/64″ printer (Dual CMYK) at Roland DGs TrueVIS VG-serie (VG-640, VG-540) vundet priserne.

Vinderne er fundet ved at sammenligne print fra en række forskellige konkurrenter på en række udvalgte parametre, herunder billedkvalitet, brugbarhed og hastighed. Ifølge analysen har Roland DGs TrueVIS VG-serie (VG-640, VG-540) udvist en meget høj kvalitet, selv ved udskrivning på mest produktive hastighedsindstillinger. VG serien blev også rost for at producere det bredeste spektrum af lyse, mættede farver samt glatte hudtoner med meget fine højlysdetaljer og god kontrast. Derudover viste testene, at TrueVIS VG er yderst dimensionsstabil og farvekonsistent.

Ved vurderingen af ​​brugervenligheden bemærkede BLI, at VersaWorks Dual RIP-software, der bliver bundlet med både VG-640 og VG-540, er meget intuitiv når det gælder tiling og nesting, administration af jobkø og overvågning af farveforbrug samt evnen til let at ændre proces og PANTONE farver. BLI-analytikerne var også imponerede over andre VG-seriefunktioner, herunder et udskiftningssystem til blækposer, der reducerer den samlede mængde affald samt fjernstyring af printerovervågning via iOS- og Android-enheder.

På en præsentationsceremoni på SGIA Expo i Las Vegas lykønskede David Sweetnam, direktør for forskning og laboratorietjenester til Keypoint Intelligence, Roland DG og sagde:
– Denne skæreplotter handler om hurtig afvikling uden at ofre kvalitet. Vi blev også imponeret af VG med 7-farve plus hvid, der producerede det største farveområde vi har testet til dato og leverede fremragende farvematchning i vores test med gennemsnitligt kun 3,45 Delta E00. Både VG-640 og VG-540 har opnået meget gode karakterer overalt for billedkvalitet, hastighed, funktionalitet og brugervenlighed.

Forlænget deadline for Roland Hero Awards

Roland DG har forlænget deadline for optagelser til Roland Hero Awards 2018, hvilket giver dygtige Roland-brugere mere tid til at dele deres fascinerende historier.

Roland Heroes mission begyndte i april og har allerede synliggjort fantastiske mennesker og projekter på tværs af EMEA, fra nye virkosmheders første skridt til større job udført af store navne. Roland-brugere inviteres til at nominere sig som Roland Heroes og fortælle verden om deres præstationer– og at være med en chance for at vinde en uforglemmelig ferie.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01