Canon har fokus på etiketmarkedet med deres nye Océ LabelStream 4000

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 31 October 2018
OPDATERET: 31 October

Tilbage i juni måned lancerede Canon deres Océ LabelStream, som deres første professionelle produkt til emballagemarkedet. På Scanpack-messen, der blev afholdt i Göteborg i sidste uge, blev der vist etiketter, der var produceret på LabelStream maskinen. Selve printeren var for stor til at have med.

Eksempler på labels printet på Océ LabelStream 4000
Hans Dalmeijer fra Canon

– Introduktionen af Océ LabelStream 4000 understreger Canons ambitioner på label og emballagemarkedet. Den nye Océ LabeStream 4000  blev vist på Production Printing Business Days i Poing i september for blandt andet nogle af de største grafiske virksomheder og interne trykkerier fra Danmark og har allerede vagt interesse fra det danske marked også, fortæller Hans Dalmeijer fra Canon i Danmark.

Canons Océ LabelStream er baseret på inkjet-teknologi. Løsningen giver mulighed for personaliserede etiketter, som betyder, at den er velegnet til produktion af fx specielle produkter målrettet kundegrupper eller segmenterede grupper, da den er priseffekt i ”short runs”. Baseret på en gennemsnitlig labelstørrelse kan LabelStream producere 480 labels per minut eller 28.800 labels i timen.

Den nye Océ LabelStream 4000

Lanceringen af Océ LabelStream 4000 er en del af Océ udviklingsprogram inden for nye inkjetprintere, som fx Océ VarioPrint i300, som blev lanceret tilbage i 2015 og Océ Colorado 1640 og Océ ProStream 1000 som kom på markedet sidste år.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01