Uttenthal udvider aktiviteterne

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 24 October 2018
OPDATERET: 24 October

Farumvirksomheden Plastprint, der har mere end 25 års erfaringer med tryk på plast, er per 1. oktober flyttet til Uttenthal i Hedehusene.

De to virksomheder har gennem mange år samarbejdet og det har nu ført til, at Uttenthal har overtaget aktiviteterne i Plastprint.

To nøglemedarbejdere i Plastprint er flyttet med til Hedehusene, men de to tidligere ejere, Per og Johnny Larsen stopper.

Portræt af Hans-Henrik Uttenthal, ejer og leder af Danmarks største forædlingsvirksomhed, Uttenthal A/S.
Hans-Henrik Uttenthal, ejer og daglig leder af Skandinaviens største forædlingsvirksomhed som har eksisteret i 117 år.

– Formålet med købet er klart at få en højere udnyttelse af vores udstyr og styrke vore kompetencer på tryk/print på plast. Vi kan nu  tilbyde vores kunder i DK og  i Sverige Plastprints kendte kompetencer indenfor Lenticular/3D og tryk på alle typer plast i øvrigt, fortæller Hans-Henrik Uttenthal.

Plastprint har haft en trofast kundemasse af trykkerier og slutkunder, fx er der spændende slutkunder inden for medicinalindustrien. Opgaverne ligger primært inden for POS-produkter. Ved at integrere de to virksomheder skabes et forum, hvor mange tryk- og printteknologier forenes i ét hus. Det gælder fx flatbed UV-print, latexprint, solventprint, UV-offset samt serigrafi.

– Denne kompleksitet skaber et unikt grafisk kompetencecenter til glæde for vores kunder i DK og Sverige, slutter Hans-Henrik Uttenthal vores lille samtale.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01