Uttenthal udvider aktiviteterne

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 24 October 2018
OPDATERET: 24 October

Farumvirksomheden Plastprint, der har mere end 25 års erfaringer med tryk på plast, er per 1. oktober flyttet til Uttenthal i Hedehusene.

De to virksomheder har gennem mange år samarbejdet og det har nu ført til, at Uttenthal har overtaget aktiviteterne i Plastprint.

To nøglemedarbejdere i Plastprint er flyttet med til Hedehusene, men de to tidligere ejere, Per og Johnny Larsen stopper.

Portræt af Hans-Henrik Uttenthal, ejer og leder af Danmarks største forædlingsvirksomhed, Uttenthal A/S.
Hans-Henrik Uttenthal, ejer og daglig leder af Skandinaviens største forædlingsvirksomhed som har eksisteret i 117 år.

– Formålet med købet er klart at få en højere udnyttelse af vores udstyr og styrke vore kompetencer på tryk/print på plast. Vi kan nu  tilbyde vores kunder i DK og  i Sverige Plastprints kendte kompetencer indenfor Lenticular/3D og tryk på alle typer plast i øvrigt, fortæller Hans-Henrik Uttenthal.

Plastprint har haft en trofast kundemasse af trykkerier og slutkunder, fx er der spændende slutkunder inden for medicinalindustrien. Opgaverne ligger primært inden for POS-produkter. Ved at integrere de to virksomheder skabes et forum, hvor mange tryk- og printteknologier forenes i ét hus. Det gælder fx flatbed UV-print, latexprint, solventprint, UV-offset samt serigrafi.

– Denne kompleksitet skaber et unikt grafisk kompetencecenter til glæde for vores kunder i DK og Sverige, slutter Hans-Henrik Uttenthal vores lille samtale.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01