Etiketprinter specielt beregnet til in-house produktion

PUBLICERET: 18 October 2018
OPDATERET: 18 October

Med fokus på væksten i etiketmarkedet præsenterer OKI Europe deres to nye etiketprintere Pro1040 og Pro1050. Printerne er udviklet specielt til det voksende marked, der har brug for on-demand etiketfremstilling, der er let at konfigurere og kræver minimal instruktion i at bruge.

OKI Europe ser printerne, som specielt egnet til in-house produktion, hvor de giver kunderne større udskrivningsfrihed og giver fuld kontrol over processen, som ellers typisk outsources. Brugere vil drage fordel af et meget bredt udvalg af etiketmaterialer, effektiv fremstilling af småserier og forbedret økonomi ved reduktion i fortrykte etiketlagre og dermed reduceret spild. Muligheden for at udskrive internt fjerner også problematikken vedrørende ventetid ved eksterne produktioner.

Pro1040 udskriver i CMYK, mens Pro1050 udskriver i CMYK plus White (CMYK + W), hvor den hvide toner giver mulighed for at udskrive på gennemsigtige eller farvede etiketmedier. Det gøres ved at udskrive en hvid baggrund under CMYK-billedet, hvilket øger kvaliteten på de gennemsigtige eller farvede etiketter.

Pro1040 og Pro1050 kan udskrive på en bred vifte af medier, fra strukturerede papirer til syntetiske, og på hvide, klare, uigennemsigtige eller farvede substrater. Pro Series Label Printers håndterer de fleste typer materialer med lethed, skriver de i en pressemeddelelse.

OKI Europe fortæller, at printerne er ideelle til industriel kemisk mærkning, til brugssporing, til udendørs brug, frysere og koldopbevaringsetiketter eller som etiketter til emballage, drikkevarer og husholdningsartikler. Pro1040 og Pro1050 kan producere vandtætte etiketter, som er testet for holdbarhed under vand og er robuste nok til at modstå UV-stråling.

– Lanceringen af ​​Pro Series Label Printers repræsenterer en spændende nyskabelse inden for etiketprint, siger Dennie Kawahara, administrerende direktør for OKI Europe. – Med denne avanceret LED-farveteknologi kan vi printe på en række medier og være med til at skabe nye kreative og fleksible design.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder