Ny 8-farveprinter til display-, bilindpaknings- og udstillingsmarkedet

PUBLICERET: 17 October 2018
OPDATERET: 17 October

Rolands nye VersaEXPRESS RF-640 8 farve eco-solvent printer tilbyder den største farveskala i sin klasse inden for udendørsmedier, siger Roland DG i en pressemeddelelse. Den er en videreudvikling af den populære RF-640 dual CMYK printer, men har udover de fire klassiske farver også en lys sort, rød, grøn og orange blæk til at levere nøjagtige farver, med en imponerende udendørs holdbarhed.

– RF-640 8 farve kan prale med en fremragende evne til at reproducere farver, der normalt er vanskelige at opnå. Den kan gengive op til 99% af Pantone® + Solid Coated perfekt, fortæller Paul Willems, chef for forretningsudvikling og produktledelse Roland DG EMEA og tilføjer, at med disse tilføjelser øges mulighederne for at imødekomme kundernes ønske om præcis gengivelse af varemærkefarver.

Printeren er udviklet til dem, der producerer mærkevarer, POS-displays, bilindpakninger og udstillingsgrafik, og som vil drage nytte af RF-640 8 Color’s ekstraordinære farvemuligheder. Den er desuden velegnet til interiør, kunst og billedgengivelse, hvad enten du leverer til hotelkæder, museer, gallerier, underholdningsrum eller kontorer.

Den nye VersaEXPRESS RF-640 8 Color er drevet af ErgoSoft Roland Edition 2 SPECIAL PLUS RIP for at øge produktivitet, job og farvehåndtering.
– Vi har lyttet til, hvad der er vigtigt for vores brugere og har udviklet denne innovative løsning for at hjælpe dem med at vokse og udvikle deres forretninger. RF-640 8 Color handler om at gøre vores brugere mere konkurrencedygtige og give dem en mulighed for at differentiere sig i, hvad der er et stadig mere konkurrenceprægett marked, slutter Paul Willems.

Nye features i opdateret RIP

Roland DG frigiver desuden en ny version af ​​Roland VersaWorks 6 RIP og print management software til inkjetprintere og printer/cutters.

For at optimere produktiviteten tilbyder VersaWorks 6 fem udskriftskøer med et ubegrænset antal gemte indstillinger for tilbagevendende job, klienter og medier, så brugerne kan gemme indstillinger for specifikke kundekrav og straks genindlæse tidligere indstillinger for tilbagevendende job.

Til enkel og effektiv omarbejdning af data og korrekt billedgengivelse kan PDF-filer behandles individuelt for at tilføje fx transparens, drop-shadows og andre specielle effekter. En ny brugervenlig farvematch funktion sikrer ensartede farver, når du bruger flere printere af samme model og blækkonfiguration, for at give præcis farvekontrol.

Brugergrænseflade afspejler de nyeste designtendenser og har mere intuitive visuelle ikoner for at forbedre anvendeligheden.

VersaWorks 6 RIP-softwaren vil blive bundlet med en række af Roland DG’s inkjetprintere og printer/cutter-modeller fra begyndelsen af november 2018 og vil være tilgængelig på www.rolanddg.eu fra 30. oktober 2018 som en gratis opgradering til brugere i EMEA-regionen. Tjek med din Roland forhandler om din printer er omfattet programmet.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01