Horizon viser løsninger til små og mellemstore oplag

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 15 October 2018
OPDATERET: 15 October

Horizon præsenterer på Scanpack, som finder sted den 23. – 26. oktober i Gotheborg, specialløsninger til små og mellemstore oplag til emballageindustrien. Her kan besøgende opleve enkle og økonomiske teknologier.

Med die-cutting maskinen RD-4055DM kan små og mellemstore oplag fra offset og digitale kørsler håndteres rentabelt. RD-4055DM er udstyret med to magnetiske cylindre som standard for at sikre det højeste ydeevne og kvalitet i die-cutting processen. Creaser er skabt som ”mand/kvinde” Creaseren er enkel at betjene og god kvalitet. RD-4055DM tilbyder en bred vifte af applikationer, herunder personaliseret emballage, præsentationsmapper, spillekort, visitkort, klistermærker, etiketter, breve, flyers i specielle former med meget mere.

Horizon Standing Delivery ED 40-S

Horizon præsenterer også AF-406F folding maskinen på Scanpack, som er ideel til selv de mindste falsninger inden for fx lægemidler. PR-40S Press Roller Unit og ED-40S Standing Delivery Unit kompletterer herudover systemet. Og som med alle Horizon-produkter er der sat fokus på hurtig indstilling og brugervenlighed ved hjælp af touch&work-teknologi.

– Vi glæder os til at præsentere og live-demonstrere vores ideer og teknologier til emballageproduktion for vores besøgende, siger Paul Jakobson, der er salgschef Nordics hos Horizon GmbH.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01