HEXIS Group og Renaults Formel 1 Team indgår aftale

PUBLICERET: 9 October 2018
OPDATERET: 9 October

HEXIS og Renault Sport Formula One Team har indgået et teknisk partnerskab om levering af selvklæbende vinyler, til at støtte det franske formel 1 hold i implementeringen af ​​deres grafiske retningslinjer ved formel 1 racerløb verden over og i virksomhedens hovedkvarter.

Samarbejdet sigter mod at fremvise teknologiske selvklæbende film, fremstillet i Frankrig af HEXIS til Renault Sport Formula One Team, den eneste franske bilproducent, der er involveret i Formel 1-verdensmesterskabet.

HEXIS leverer deres farvede skæreplotter-film samt deres digitale printserier, så Renault Sport Formula One Team, der er baseret i Enstone (UK), effektivt kan reagere på det konstante behov for at opdatere og producere beklædning og skiltning 16 racerløb på 5 kontinenter. Aftalen omfatter også branding af holdets store flåde af logistikkøretøjer.

Takket være HEXIS-netværk af omformere og installatører vil Renault Sport Formula One Team kunne gennemføre branding-ændringer med øget fleksibilitet og kapacitet. HEXIS vil også udvikle en række skræddersyede produkter til holdet, tilpasset de høje krav, der kræves i Formel 1-miljøet.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6