Heidelberg overtager MBO Group

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 8 October 2018
OPDATERET: 8 October

Den tyske efterbehandlingsvirksomhed MBO Group er blevet opkøbt af Heidelberg, der ønsker at styrke deres tilbud inden for digital efterbehandling. Med det udvidede sortiment forventer Heidelberg også at få adgang til nye kundegrupper inden for pharma-industrien. Endvidere får de med MBO-sortimentet også produkter, der er målrettet mailing-løsninger til offsetmarkedet.

Købet viser at Heidelberg mener det seriøst med deres strategiske satsning på segmenter inden for  digitale- og emballagesegmenterne.

– Den planlagte overtagelse af MBO-koncernen giver os mulighed for at opnå en mere bæredygtig og rentabel vækst ved at udnytte nye teknologier og kundesegmenter, siger Rainer Hundsdörfer, CEO i Heidelberg. – Gennem købet af MBOs digitale portefølje lukker vi et hul, og kan nu hjælpe vores kunder med en problemfri overgang til den digitale fremtid.

Salgssummen oplyses til at være omkring € 50 millioner, og aftalen indebærer også en overtagelse af MBO-fabrikker i Oppenweiler og Bielefeld i Tyskland samt Perifita i Protugal.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6