Heidelberg overtager MBO Group

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 8 October 2018
OPDATERET: 8 October

Den tyske efterbehandlingsvirksomhed MBO Group er blevet opkøbt af Heidelberg, der ønsker at styrke deres tilbud inden for digital efterbehandling. Med det udvidede sortiment forventer Heidelberg også at få adgang til nye kundegrupper inden for pharma-industrien. Endvidere får de med MBO-sortimentet også produkter, der er målrettet mailing-løsninger til offsetmarkedet.

Købet viser at Heidelberg mener det seriøst med deres strategiske satsning på segmenter inden for  digitale- og emballagesegmenterne.

– Den planlagte overtagelse af MBO-koncernen giver os mulighed for at opnå en mere bæredygtig og rentabel vækst ved at udnytte nye teknologier og kundesegmenter, siger Rainer Hundsdörfer, CEO i Heidelberg. – Gennem købet af MBOs digitale portefølje lukker vi et hul, og kan nu hjælpe vores kunder med en problemfri overgang til den digitale fremtid.

Salgssummen oplyses til at være omkring € 50 millioner, og aftalen indebærer også en overtagelse af MBO-fabrikker i Oppenweiler og Bielefeld i Tyskland samt Perifita i Protugal.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01