4Labels i Hobro kører store oplag på deres Indigo WS6800

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 8 October 2018
OPDATERET: 8 October

4Labels byggede på idéen om små digitale etiketoplag, da de fire indehavere, Søren Møller, Christian Nissen, Tom Sørensen og René Thorsen Bonde for omkring 11 år siden startede deres nye etiketvirksomhed. Men nu leverer de ikke blot mindre oplag men har ordrer på op til flere tusinde løbende meter.

De har fra start kørt med HP Indigo-udstyr, og på Labelexpo sidste år bestilte de en WS6800. Den står nu sammen med blandt andet en W6600 som blev installeret for fem-seks år siden, og nu softwaremæssigt er blevet opgraderet til en WS6800.

Med den nye WS6800 føler 4Labels sig gearet til en lys fremtid med bl.a. digitalt sølv og dobbelt produktionskapacitet. En del af fremtiden bliver også at kunne levere miljørigtige løsninger.

– Vi får flere og flere forespørgsler på miljørigtige løsninger, bl.a. etiketter trykt på bioplast og Cradle to Cradle-certificerede materialer, fortæller René Thorsen Bonde i en artikel, som Visutech har fået produceret.

– Vi ser en tydelig tendens i retning af, at vores kunder gerne vil gøre en forskel og ser meget mere holistisk på opgaverne. Det er ikke længere kun et spørgsmål om pris og kvalitet. Og for ikke så mange år siden var digitaltryk kun velegnet til små og mellemstore oplag. Det har ændret sig, så vi i dag leverer opgaver på flere tusinde løbende meter, fortsætter René Thorsen Bonde.

Det er ikke kun Indigo-udstyret, men også områder som finansiering, 4Labels værdsætter hos Indigo-leverandøren i Skandinavien, Visutech.

Visutech tilbød en finansieringsmodel, hvor den nye maskine leases.

– På den måde slipper vi for afskrivninger. Sammen med HP’s særlige prisstruktur med at betale pr. ’click’ eller pr. tryk betyder det, at vi hele tiden kan levere etiketter i absolut topkvalitet. Vi behøver nemlig ikke vente med at skifte fx en gummidug for at holde omkostningerne nede, slutter René Thorsen Bonde.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Grøn cloud-løsning skal øge både bæredygtighed og sikkerhed

Den berettigede fokus på de store knaster i de grafiske virksomheders bæredygtighed: råvarer, transport, spild og maskinparkens energiforbrug gør at man måske overser nogle mindre, men dog betydende, lavt hængende frugter.
TeamPhoto

Vink byder på "en tur i det grønne"

Vink leverer et bredt udbud af plastmaterialer. Til grafisk industri fokuserer man især på plader og fleksible materialer samt forskellige former for skilte med indbygget LED lys.
Houlberg Zepernick og salgschef Jacob Busk Jensen foran Vink Plasts logo.

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand