Hellbrandt Trykcenter skruer op for plakatkapaciteten

PUBLICERET: 2 October 2018
OPDATERET: 2 October

Tonny Garlin, administrerende direktør og indehaver af trykkeriet Hellbrandt Trykcenter i Hvidovre, var taget med Canon til München for at se på produktionsudstyr. Men hvor de fleste andre deltagere havde deres fokus rettet mod højvolumen produktionsprintere og den spændende Varioprint i300, så havde Tonny Garlin en helt anden dagsorden.

Hos Hellbrandt Trykcenter laver de op mod 500 plakater om måneden plus i hundredvis af roll-ups. Med en produktionstid på op til 15 minutter pr. plakat med det nuværende udstyr, plus håndskæring af roll-ups, var der potentiale for effektivisering ved indkøb af nyt udstyr. Interessen var faldet på storformatprinteren Colorado og et integreret Summa skærebord. Med denne løsning skulle produktionstiden kunne sænkes til to minutter pr. plakat/roll-up. Og Tonny Garlin kunne lide hvad han så. I hvert fald valgte han på stedet at skrive under på en aftale, med forventet installation omkring 1. november.

De har hidtil anvendt en Canon IFP Pro 4000 storformatprinter med 12 farver. Den skal fortsat levere de mest eksklusive opgaver. Langt hovedparten af opgaverne kan dog fint løses af den kommende Colorado, siger Tonny Garlin.
Hellbrandt har investeret en del inden for det seneste år. I 2017 købte de en Canon imagePRESS C10000VP og i år har tilføjet en imagePRESS C850 med XL-skuffe til bannere.

Tonny Garlin fortæller i øvrigt, at Hellbrandt er det eneste FOGRA-certificerede trykkeri i Danmark. De har certifikat på farvepræcision på ikke mindre end 15 forskellige medier, og for at bevare certifikatet skal de kontrolleres fire gange om året. Men når rutinen er indarbejdet er det ikke noget problem, slutter Tonny Garlin.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand