JS Graphic House skal forhandle Q. I. Press Controls

PUBLICERET: 18 September 2018
OPDATERET: 18 September

Fra august i år vill QIPC-EAE være repræsenteret i Danmark og Sverige af JS Graphic House. Selv om det er et nyt firmanavn i branchen, er det bestemt ikke et nyt ansigt. Jarl Söderqvist, adm. direktør for JS Graphic House, kender både det svenske og danske marked som kun få andre. Der er derfor store forventninger til samarbejdet fra begge parter.

Forholdet mellem Jarl Söderqvist og QIPC går tilbage til 2013, hvor han blev ansat hos Piculell, som var den tidligere QIPC-EAE-agent for Sverige og Danmark. Tidligere i år besluttede Jarl Söderqvist at starte sit eget firma. I betragtning af det gode forhold og de opnåede succeser gennem årene var det oplagt for QIPC-EAE at flytte deres engagement med.

Jarl Söderqvist udtaler:
– Omorganisering hos ​​min tidligere partner betød, at jeg skulle træffe nye valg for min egen fremtid. Da QIPC-EAE indikerede, at de gerne vil fortsætte med at arbejde med mig, blev beslutningen om at starte mit eget firma gjort let. Jeg er meget glad for, at vi kan fortsætte det arbejde, vi startede i 2013. Jeg er sikker på, at vi vil blive et frugtbart samarbejde.

Salgschef Erwin van Rossem fra QIPC-EAE, kommenterer:
– Efter omorganiseringen af ​​vores tidligere agentur er jeg glad for, at Jarl besluttede at starte sit eget firma. Nu kan vi fortsætte vores samarbejde som før. I grunden ændres intet, hvilket er godt i dette tilfælde.

Under World Publishing Expo 2018 (9-11 oktober, Messe Berlin, Tyskland) vil både QIPC-EAE og JS Graphic House være til stede i hal 21a-E12.

Mange kender Q.I. Press Controls som i 2014 blev købt af EAE. De laver kvalitetsstyringssystemer til bl.a. rotationsmaskiner. Det nye navn er QIPC-EAE.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01