JS Graphic House skal forhandle Q. I. Press Controls

PUBLICERET: 18 September 2018
OPDATERET: 18 September

Fra august i år vill QIPC-EAE være repræsenteret i Danmark og Sverige af JS Graphic House. Selv om det er et nyt firmanavn i branchen, er det bestemt ikke et nyt ansigt. Jarl Söderqvist, adm. direktør for JS Graphic House, kender både det svenske og danske marked som kun få andre. Der er derfor store forventninger til samarbejdet fra begge parter.

Forholdet mellem Jarl Söderqvist og QIPC går tilbage til 2013, hvor han blev ansat hos Piculell, som var den tidligere QIPC-EAE-agent for Sverige og Danmark. Tidligere i år besluttede Jarl Söderqvist at starte sit eget firma. I betragtning af det gode forhold og de opnåede succeser gennem årene var det oplagt for QIPC-EAE at flytte deres engagement med.

Jarl Söderqvist udtaler:
– Omorganisering hos ​​min tidligere partner betød, at jeg skulle træffe nye valg for min egen fremtid. Da QIPC-EAE indikerede, at de gerne vil fortsætte med at arbejde med mig, blev beslutningen om at starte mit eget firma gjort let. Jeg er meget glad for, at vi kan fortsætte det arbejde, vi startede i 2013. Jeg er sikker på, at vi vil blive et frugtbart samarbejde.

Salgschef Erwin van Rossem fra QIPC-EAE, kommenterer:
– Efter omorganiseringen af ​​vores tidligere agentur er jeg glad for, at Jarl besluttede at starte sit eget firma. Nu kan vi fortsætte vores samarbejde som før. I grunden ændres intet, hvilket er godt i dette tilfælde.

Under World Publishing Expo 2018 (9-11 oktober, Messe Berlin, Tyskland) vil både QIPC-EAE og JS Graphic House være til stede i hal 21a-E12.

Mange kender Q.I. Press Controls som i 2014 blev købt af EAE. De laver kvalitetsstyringssystemer til bl.a. rotationsmaskiner. Det nye navn er QIPC-EAE.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder