JS Graphic House skal forhandle Q. I. Press Controls

PUBLICERET: 18 September 2018
OPDATERET: 18 September

Fra august i år vill QIPC-EAE være repræsenteret i Danmark og Sverige af JS Graphic House. Selv om det er et nyt firmanavn i branchen, er det bestemt ikke et nyt ansigt. Jarl Söderqvist, adm. direktør for JS Graphic House, kender både det svenske og danske marked som kun få andre. Der er derfor store forventninger til samarbejdet fra begge parter.

Forholdet mellem Jarl Söderqvist og QIPC går tilbage til 2013, hvor han blev ansat hos Piculell, som var den tidligere QIPC-EAE-agent for Sverige og Danmark. Tidligere i år besluttede Jarl Söderqvist at starte sit eget firma. I betragtning af det gode forhold og de opnåede succeser gennem årene var det oplagt for QIPC-EAE at flytte deres engagement med.

Jarl Söderqvist udtaler:
– Omorganisering hos ​​min tidligere partner betød, at jeg skulle træffe nye valg for min egen fremtid. Da QIPC-EAE indikerede, at de gerne vil fortsætte med at arbejde med mig, blev beslutningen om at starte mit eget firma gjort let. Jeg er meget glad for, at vi kan fortsætte det arbejde, vi startede i 2013. Jeg er sikker på, at vi vil blive et frugtbart samarbejde.

Salgschef Erwin van Rossem fra QIPC-EAE, kommenterer:
– Efter omorganiseringen af ​​vores tidligere agentur er jeg glad for, at Jarl besluttede at starte sit eget firma. Nu kan vi fortsætte vores samarbejde som før. I grunden ændres intet, hvilket er godt i dette tilfælde.

Under World Publishing Expo 2018 (9-11 oktober, Messe Berlin, Tyskland) vil både QIPC-EAE og JS Graphic House være til stede i hal 21a-E12.

Mange kender Q.I. Press Controls som i 2014 blev købt af EAE. De laver kvalitetsstyringssystemer til bl.a. rotationsmaskiner. Det nye navn er QIPC-EAE.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand