Onlineprinters har budt velkommen til kunde nr. 1 million

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 11 September 2018
OPDATERET: 11 September

De er inde i en positiv vækstudvikling hos den internationale trykkerivirksomhed Onlineprinters. Siden januar 2017 har de fået over 400.000 nye kunder og har nu sagt velkommen til kunde nr. 1 million.

– En million kunder. Dette tal står for mange kreative trykprodukter, som vi har fremstillet for vores kunder inden for de seneste 14 år, siger dr. Michael Fries, CEO hos Onlineprinters. Han præsenterer kunsttrykket ”Customer Globe“, som er blevet randomiseret med softwaren ”Mosaic“ fra teknikpartneren HP i samarbejde med reklamebureauet gyro.

International omsætningsandel vokser

Lasertryk.dk blev for godt et års tid siden en del af Onlineprinters-gruppen, som i dag i overvejende grad har kunder inden for  business-segmentet i over 30 lande i Europa. I Tyskland skaber virksomheden ca. 30 procent af dens samlede omsætning under mærket diedruckerei.de. Men betydningen af onlinetrykkeriets omsætning i udlandet er vokset fra 2012 til 2014. Det kan forklares med, at der i den periode blev sat yderligere skub i den internationalisering, der blev startet i 2008. Det skete bl.a. med købet af engelske Solopress og danske Lasertryk.dk, der er repræsenteret i hele Skandinavien.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01