Bliv klogere på automatisering af grafiske workflow

PUBLICERET: 11 September 2018
OPDATERET: 11 September

Automatisering er et særdeles varmt emne i hele den grafiske branche i øjeblikket, hvilket man bl.a. fik bekræftet, da Grakom for nogen tid siden samlede omkring 75 mennesker til en hel dags seminar om automatisering.

Blandt de løsninger, der er vanskelige at komme uden om, når man taler automatisering i den grafiske branche er softwaren Enfocus Switch. Har man lyst til at lær mere om netop Enfocus Switch, afholdes der i næste uge to seminarer i Odense. Et for nytilkomne og et for etablerede brugere.

Gratis seminar for nytilkomne

Onsdag den 19. er der tale om et gratis eftermiddagsarrangement over fire timer med emnet “Workflow productivity”. Dette seminar har fokus på at fortælle om mulighederne med automatisering af det daglige workflow, herunder kvalitetskontrol. Der vil desuden blive lejlighed for en-til-en møder med Enfocus’ eksperter, hvor man vil få lejlighed til at stille spørgsmål og få vejledning til løsning af produktionsrelaterede udfordringer.

Seminaret er gratis at deltage i, men kræver forhåndstilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Seminar for de etablerede brugere

Torsdag den 20. september er der hel dags seminar især rettet mod eksisterende brugere af Switch og andre med erfaring i grafiske workflows.

Her er lagt op til 8 timers seminar med et afvekslende program der omfatter såvel eksempler på, hvordan andre anvender Switch som tips og tricks til Switch. Repræsentanter for Enfocus vil gøre rede for de nærmeste fremtidsplaner for Switch og ikke mindst vil der være rig mulighed for selv at stille spørgsmål og komme med forslag til den fremtidige udvikling.

Arrangementet er et led i Enfocus’ “Switch World Tour”. Eksisterende kunder med en maintenance-kontakt har to frie pladser på seminaret, mens andre kan deltage mod et deltagergebyr på kr. 2.245,-.

Enfocus Switch-eksperten Erik Terkelsen fra KOMPETENCE.

Her bliver det konkret!

Den danske Enfocus Switch-ekspert, Erik Terkelsen, siger om arrangementerne:
– Ingen er rigtig i tvivl om, at det giver rigtig god mening, hvis man kan automatisere en del af produktionen, men det kan være svært at overskue, hvordan man tager hul på en sådan omstilling. Ofte er den vejledning, der er til rådighed, meget overordnet og svær at omsætte i praksis.

På disse seminarer bliver det ganske konkret og der vises eksempler på, hvordan automatisering kan implementeres i praksis også i mindre trin ad gangen.

En del udbyder totale workflowløsninger, som dels kan være ret omfattende (læs: kostbare) og dels ofte repræsenterer lukkede systemer, som ikke altid kan integreres med eksisterende produktionsudstyr. Enfocus har en anden tilgang til automatisering af workflow, da Switch i høj grad fungerer som bindeled mellem eksisterende software og hardware.

Det betyder, at man kan starte med helt simple workflows til f.eks. modtagelse og kontrol af filer og gradvis bygge videre til store workflows, som omfatter hele eller store dele af produktionen.

Du finder arrangementerne under Events

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01