Lithoink udvider sortimentet

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 29 August 2018
OPDATERET: 29 August

Fra 1. august er danske Lithoink fusioneret med svenske Edvard Schneidler AB (ESAB). Begge virksomheder får med fusionen tilgang til et bredere sortiment, som for Lithoink betyder, at de nu også kan tilbyde deres kunder gummiduge, trykplader.

De to fusionerede virksomheder fortsætter under navnet Edvard Schneidler AB. Jørgen Gjerløv og Axel Irestedt fra Lithoink fortsætter i virksomheden, hvor Axel vil fokusere på rulleoffset-markedet i Sverige og Jørgen vil fortsætte med at tage sig af det danskemarked.

Jørgen Gjerløv har arbejdet 36 år i branchen og det er seks år siden at han startede Lithoink.

– Det er gået godt. Vi opnåede at blive størst på trykfarver i Danmark og næststørst i Sverige, fortæller Jørgen Gjerløv.

– Nu har vi fået endnu et ben at stå på med hele plade- og gummidugssortimentet. Jeg håber, vi med det nye set-up kan komme med nogle gode priser til vores kunder. Hvor alle andre skærer ned, så kan man sige, at vi med fusionen er blevet større, og kan tilbyde kunderne mere – ikke mindst med hensyn til teknisk viden og produkter, som kan effektivisere produktionen.Det ser vi frem til, slutter Jørgen Gjerløv.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01