Godt nyt inden for farvestyring og prøvetryk

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 20 August 2018
OPDATERET: 20 August

Med ORIS PearlPROOF Universal NEW kan du opnå  bedre holdbarhed på dine prøvetryk i forhold til ældning/gulning. Det skyldes et specielt coatinglag, der giver høj lysresistens. Du opnår også en mere homogen kvalitet, og der garanteres for stabil papirkvalitet over forskellige produktionsbatches.

Der opnås ligeledes en effektiv proces med færre fejl  og mindre makulatur. Det skyldes, at der kun er en papirtype, som både er FOGRA 51 og 39 certificeret (print med papir simulering), hvilket er interessant for kunder, der stadig proofer primært i henhold til F39 og kun skal udskrive F51 fra fra tid til anden).

Med ORIS PearlPROOF opnås også hurtigere tørretider og større farverum på grund af et specielt coatinglag, der muliggør højere blækdensiteter og ensartet blækabsorption.

Rune Eklund, CGS Nordic

De nye forbedrede muligheder skyldes helt enkelt en ny betragterboksbeslysning, hvor det er tilladt, at lyskilden (lysstofrør eller LED) indeholder en smule UV. Hermed er betragterlyset mere i overensstemmelse med både dagslys og indendørslys (har været standard siden 2009). Endvidere er der nye måleinstrumenter, som kan måle M0=den gamle standard, M1=måling af medier med optical brigthener (OBA) og uden OBA, M2=måling af medier med UV cut, oplyser Rune Eklund, fra CGS Nordic.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder