Nye minimalistiske og utroligt kompakte storformatprintere

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 15 August 2018
OPDATERET: 15 August

Epson har netop annonceret, at de udvider deres storformatprint-serie med to nye og meget hurtige printere inden for SureColor-serien. Det er T3100, som er en 24 tommer desktopprinter og SureColor T5100, som er en 36 tommer gulvprinter.

De nye trådløse printere, der fx kan kobles op til computere, tablets og smartphones, er målrettet til ingeniører, arkitekter, designere og andre tekniske brugere, og kan erstatte tidligere udstyr på markedet for tekniske brugeres printbehov inden det lave og mellemhøje prisniveau.

Minimalistisk og utrolig kompakt

Iftekhar Butt fra Epson

– Epson’s nyeste produktlancering af SureColor T3100 og T5100 er et par minimalistisk og utroligt kompakt designet printere,der leverer “best in class” produktivitet, superhurtige, enestående kvalitet, præcision og brugervenlige, lyder den begejstrede kommentar fra Butt Iftekhar, Epsons Sales Development Manager LFP Signage, Nordic.

Uanset om du udskriver diagrammer, planer, skilte eller plakater til klasseværelset, så vil SureColor T3100 og SureColor T5100 være nyttige for eksperter i en lang række brancher, deriblandt arkitektur, teknik, CAD, GIS, uddannelse, virksomheder samt brugere med hjemmekontorer eller små virksomheder. Den unikke mulighed for automatisk skift giver printerne mulighed for at skifte mellem papirrulle i storformat og A3-/A4-papir, uden at brugerne behøver at røre printeren. Dette er perfekt til små virksomheder, der har brug for printere til flere formål på et arbejdsområde med begrænset plads.

Hurtige, pålidelige og fin kvalitet

Disse nye printere benytter Epsons PrecisionCore MicroTFP-printhovedteknologi og dyseverifikationsteknologi til at registrere og justere dysernes tilstand automatisk, og desuden har de høje udskrivningshastigheder og kan udskrive nøjagtigt i A0-/E-størrelse på 31 sekunder med præcise detaljer og pålidelighed på virksomhedsniveau. Og fremtidens pigmentbaserede UltraChrome XD2-blæk med høj kapacitet giver holdbare arkivudskrifter med fantastiske farver og flotte linjer på næsten alle typer papir.

Den lille nye storformatprinter i bordmodel SureColor T3100

De to nye printere SureColor T3100 og T5100 kommer i handel til september, men Butt Iftekhar er allerede nu klar til at fortælle mere om de to trådløse printere.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder