Bording Link fandt en løsning, hvor offset og digitalprint matcher hinanden

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 15 August 2018
OPDATERET: 15 August

Bording Link har de sidste mange år oplevet, hvordan deres kunders fokus mere og mere drejer sig om løsninger, som er unikke og får dem til at skille ud blandt konkurrenterne. Det passer godt overens med den strategi som Bording Link har arbejdet efter de seneste par år.

– Bording Link har gennem en årrække investeret i digital produktionsteknologi og IT-proces værktøjer for at have en stærk position i fremstilling af intelligente tryksager og print. Med de seneste udviklinger vi har set med Ink-jet teknologi, ser vi en printkvalitet helt i niveau med off-set tryk, fortæller administrerende direktør i Bording Link Kim Hansen.

Disse teknologiske landvindinger er netop det, som har motiveret Bording Link til at investerer i Canons Océ ColorStream 6500.

Kim Hansen, Bording Link

– Vi har valgt denne Océ ColorStream 6500 dels på grund af en god printkvalitet, og fordi vi har behov for at kunne samle offset trykte og printede løsninger i samme produkt, uden at der bliver kvalitetsforskelle på siderne. Vi føder maskinen i ruller og har mulighed for out-put både i rulle og ark. Ud over det har vi naturligvis vurderet ud fra en række andre features på maskinen, service og pris, fortsætter Kim Hansen.

Med et væld af efterbehandlingsmuligheder på udstyr fra Hunkler, har Bording Link fået en helstøbt og særdeles effektiv løsning, som allerede viser sin værdi.

– Efter at have haft maskinen i drift et par måneder kan vi konstatere, at printeren og efterbehandlingen kører fuld tilfredsstillende, og vi oplever allerede en række af de gevinster, vi har kalkuleret forud for købet, afslutter Bording Link-direktøren

Hos Canon er der stor tilfredshed med at Bording Link, som kunde er så fremsynet i deres strategi, samt at de er i stand til at få maskinen til at passe så perfekt i deres setup.

Ole Veggerby, Canon

– Hos os er Bording Link lidt af en ”best-practice”-kunde. De har om nogen forstået at udnytte den nyeste teknologi til at give kunderne lige præcis, det som de efterspørger. Bording Link viser, hvor effektivt det kan være, når firmaer udnytter maskinernes forcer og koordinerer virksomhedens strategi med en fremsynet investeringpolitik. Vi er hos Canon enormt stolte af, at Bording Link har valgt netop Canon, som en partner til at gennemføre deres succesfulde strategi, forklarer Ole Veggerby fra Industrial Print Systems.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01