Store stigninger på trykplader

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 12 June 2018
OPDATERET: 12 June

I sidste uge kunne vi fortælle om prisstigninger på Agfas offset trykplader. Stigningen skyldes, at aluminium, som er en stor del af trykpladen, er steget ganske voldsomt.

Det er naturligvis derfor heller ikke kun Agfas plader, der får en prisstigning. Det gælder også for Kodak og Fujifilm.

Stefaan Vanhooren fra Agfa Graphics fortæller dog, at der genbruges mere og mere af brugte trykplader, og det betyder, at den varslede prisstigning på Agfas plader på 10 procent, ikke nødvendigvis kommer til at indebære større omkostninger for virksomhedens kunder.

Kodaks direktør John O’Grady udtaler, at Kodak har arbejdet flittigt for at reducere deres egne omkostninger for at mindske de stigende aluminiumsprisers påvirkning på deres pladepriser, men da de samtidig vil værne om kvaliteten, har det ikke været muligt at komme uden om en prisstigning,

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01