Stort udbud af Roland-printere, vælg den der matcher mange af dine behov, men ikke nødvendigvis dem alle.

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 11 June 2018
OPDATERET: 11 June

Sådan lyder rådet fra Roland DG, da de har rundvisning i deres store demolokale i forbindelse med Experience Days, som blev afholdt sidst i maj måned i fællesskab med Hexis.

Det er alt for dyrt at investere i en løsning, der kan klare alle virksomhedens opgaver. Det er bedre at finde en maskine, der kan klare omkring 85 procent, og så løse de sidste med samarbejdspartnere, fortæller Roland DGs nordiske salgsdirektør Claus Larsen.

Roland DGs storsælger er Print & Cut løsningen TrueVis VG640 med otte farver, som ligger meget tæt på solvent-farver, oplyser Roland DG.

Soljet EJ 640-maskinen kom vi også forbi, det er en Print & Cut-maskine til storproduktion af fx banners. Den kører med Roland DGs egen blæk, der koster op til 35 procent mindre end andre tilsvarende produkter, så den er også billig i driftsomkostninger.

 

Roland DGs salgsdirektør Claus Larsen tog gæsterne med på en rundtur i det store og tætpakkede demolokale

Ottefarve-maskinen Versa Express AF 640 kan ramme omkring 94 procent af Pantonefarverne, så med den løsning kan man imødekomme de fleste kunders farveforventninger.

LEF 200 UV arbejder med White og Gloss ECO-UV, for et ”mere sundt” print. Det er et projekt, der er udviklet i Danmark, som er blevet populært hos fx hoteller og til emner som drikkedunke.

Tekstilprint er i fokus i øjeblikket. Også her har Roland DG en fin løsning. Texart XT 640, som er en dye-sublimations-løsning, der printer direkte på tekstiler. Den fås med fire eller otte farver, og den kan ændres til at være en automatisk T-shirt-printer. Læs mere om nogle af Roland DGs udstyr, der blev vist på årets FESPA-messe her.

Der er meget udstyr i demolokalet, og det er afgjort et besøg værd, hvis man vil finde den løsning, der kan dække 85 procent af virksomhedens printopgaver.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01