Og det var Danmark, og det var Danmark …

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 21 May 2018
OPDATERET: 21 May

Man bliver altid mere end lidt stolt, når de danske farver bliver repræsenteret. Og det gjorde de med bravour i forbindelse med Fespa World Wrap Masters i Berlin i sidste uge. Vi tog hele to ud af de tre toppladser. Casper Madsen kan nu prale af at være verdens næstbedste ”wrapper” og Jan Elgaard kan på sit CV tilføje, at han er verdens tredjebedste. Vinderen var bare en tand bedre, måtte de to danskere indrømme. Nu har de to så noget at leve op til 🙂 Stort tillykke til både Casper og Jan. Det er bare så flot!

Jan Edelgaard og Casper Madsen,nr. 3 og 2 ved Fespa WWM

Men det var ikke bare på vinderskamlen, de danske farver var repræsenteret. På gulvet var det Ole Solskin, der for måske sidste gang var med til at gøre wrappingmesterskaberne til noget helt særligt. Og til finalen var Ole også overdommer, og takkede på den måde af på flotteste vis. For Ole Solskin har om nogen æren for at Fespa World Wrap Masters er blevet til det tilløbsstykke, det er i dag. Og ikke bare det internationale, men også de mange nationale rundt omkring i verden, også de skandinaviske fik Ole Solskin skubbet i gang.

Ole Solskin var overdommer ved finalen i årets Fespa WWM

Ole Solskin fortalte, at niveauet på årets mesterskaber var sindsygt højt, og der var mange deltagere. 42 til den europiske del af konkurrencen, hvor der også var syv på venteliste. Og for første gang var der en kvindelig dommer. Det er også Oles fortjeneste.

Tillykke og tak for indsatsen til både Casper Madsen, Jan Edelgaard og Ole Solskin.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01