Og det var Danmark, og det var Danmark …

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 21 May 2018
OPDATERET: 21 May

Man bliver altid mere end lidt stolt, når de danske farver bliver repræsenteret. Og det gjorde de med bravour i forbindelse med Fespa World Wrap Masters i Berlin i sidste uge. Vi tog hele to ud af de tre toppladser. Casper Madsen kan nu prale af at være verdens næstbedste ”wrapper” og Jan Elgaard kan på sit CV tilføje, at han er verdens tredjebedste. Vinderen var bare en tand bedre, måtte de to danskere indrømme. Nu har de to så noget at leve op til 🙂 Stort tillykke til både Casper og Jan. Det er bare så flot!

Jan Edelgaard og Casper Madsen,nr. 3 og 2 ved Fespa WWM

Men det var ikke bare på vinderskamlen, de danske farver var repræsenteret. På gulvet var det Ole Solskin, der for måske sidste gang var med til at gøre wrappingmesterskaberne til noget helt særligt. Og til finalen var Ole også overdommer, og takkede på den måde af på flotteste vis. For Ole Solskin har om nogen æren for at Fespa World Wrap Masters er blevet til det tilløbsstykke, det er i dag. Og ikke bare det internationale, men også de mange nationale rundt omkring i verden, også de skandinaviske fik Ole Solskin skubbet i gang.

Ole Solskin var overdommer ved finalen i årets Fespa WWM

Ole Solskin fortalte, at niveauet på årets mesterskaber var sindsygt højt, og der var mange deltagere. 42 til den europiske del af konkurrencen, hvor der også var syv på venteliste. Og for første gang var der en kvindelig dommer. Det er også Oles fortjeneste.

Tillykke og tak for indsatsen til både Casper Madsen, Jan Edelgaard og Ole Solskin.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01