DSE havde en verdenspremiere på Fespa

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 21 May 2018
OPDATERET: 21 May

Det er fem år siden, DSE udviklede deres Crown modulbaserede system til opbygning af større eller mindre ”vægge”. Det er et superpopulært system for fx messebyggere, og der var også på Fespa messestande, der var bygget op med Crown-løsninger.

Der er solgt mange Crown-løsninger rundt om i verden. Alle der arbejder med storformat er glade for produktet, fortæller Steen Lauritsen fra DSE, der sælger produktet gennem forhandlere, som findes overalt i verden. Men hovedformålet med at udstille på Fespa var fortsat at finde flere forhandlere – og naturligvis også at vise systemet, så kendskabet til det bliver spredt så meget som muligt

Der er mere end 300 varenumre i DSE store katalog. Det er faktisk en flot bog med god gemmeeffekt. Det er Ib Christiansen, der står bag de fleste produkter i varekataloget.

Steen Lauritsen vier den nye Crown 10×10 cm-løsning

Der udvikles løbende. Også til Crown-systemet, der på Fespa præsenterede Crown 10 x 10, som er endnu lettere at bygge op. Det vejer ikke meget og samles med et enkelt klik, og det kan bygges op til store vægge.

Crown-produktet er udviklet af Ib Christiansen og Marc Christiansen.

Som noget nyt kan man nu også få et Crown LED Light-modul, så der let og enkelt kan indbygges baglys. Det giver et ret elegant udtryk.

 

 

 

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01