Modul Mounter: Verdens bedste flatbed laminator

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 16 May 2018
OPDATERET: 16 May

– Ja, vi er arrogante nok til at sige, at vi har det bedste bord på markedet, fortæller William Walter fra Modul Mounter, som vi mødte på Fespa i Berlin, hvor de var udstiller, og allerede fra formiddagen havde travlt med at tale med kunder.

Modul Mounter er udviklet af William Walter, og han finder kontinuerligt på forbedringer, således at bordet kan blive ved med at være: Verdens bedste.

Hvorfor det bedste?

Da jeg spørger, hvorfor bordet så ubetinget er det bedste, kommer svaret prompte.

– Det er fordi det er elektrisk og ikke arbejder med trykluft. Det er vores bord det eneste, der gør, siger William Walter.

Noget andet, som gør bordet helt unikt, er at det kan skilles ad, og komme ind alle steder. Og det kan dermed også forlænges efter behov. Det er en helt enkelt og nem proces at tilføje en ekstra sektion til borden. Det sker med et enkelt klik

På billedet ses her de 10 vigtigste fordele ved Modul Mounter lamineringsbordet.

 

Et produktionslokale med smalle døre og små vinduer

Udviklingen af bordet startede med at en virksomhed ville have et RollsRoller bord, men det var fysisk umuligt at få det ind i produktionslokalet. Og hvad gør man så?

Wiliam Walter satte sig for at løse problemet.

– Det problem må der være andre, der også har, tænkte han. Og gik så i gang med at udvikle et modulopbygget bord, som kan komme ind så godt som alle steder.

Der skal findes flere forhandlere ude i verden

William og Sibylle Walter i samtale med nogle kunder på Fespa i Berlin

Der er i dag installeret 30 Modul Mounter-løsninger i Danmark og omkring 250 i alt rundt om i verden.

Formålet med at udstille på Fespa – og andre messer – er ikke så meget at få solgt nogle løsninger, men mere at få præsenteret bordet og finde forhandlere. Modul Mounter står selv for salget i Danmark, men har forhandlere i resten af Norden samt på det øvrige verdensmarked, hvor de er repræsenteret  med alene fire forhandlere på det tyske marked, men også i Østrig, Schweiz, Frankrig og England samt i New Zealand og i Australien.

Men selv om formålet var at finde forhandlere, så blev der også solgt på Fespa, og der var ved at blive lukket en ordre, allerede om formiddagen den første messedag.

 

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01