Den nye Ricoh Pro C9200 giver endnu bedre billedkvalitet

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 9 May 2018
OPDATERET: 9 May

Men det er ikke bare billedkvaliteten, der er god. Pro C9200 er også en hurtig produktionsmaskine, der printer op til 115 eller 135 ark i minuttet, og der kan tilkobles online efterbehandling, hvilket gør maskinen velegnet til mange forskellige opgaver.

Den fine billedkvalitet opnås med den nye Auto Colour Diagnosis-teknologi, der både sikrer farvekvaliteten og stabiletet ved at måle og tilpasse printkvaliteten under produktionen.

Også på mediesiden giver C9200 mulighed for at løse mange forskellige opgaver. Printeren kan køre med medier op til 450 g/kvm, og bannerprint kan køre med en længde på op til 1.030 mm i duplex og 1.260 mm i simplex.

Ifølge pressemeddelelsen er den nye Ricoh produktionsprinter, der er en videreførelse af den populæge Ricoh Pro C9100, også en maskine der øger effektiviteten. En ny rensefunktion sikrer, at du kan printe uden forstyrrelser, og der kan udskiftes toner under kørsel. Der er lagt stor vægt på at det er en produktionsmaskine, der skal gøre det lettere for virksomhederne at reducere omkostningerne.

Det understøttes blandt andet af en række controller-muligheder, der er tilgængelige til C9200. Det er Fiery E-e45 og E-85 fra EFI og Ricohs eget DFE Total Flow Print Servder R-62, som hurtigt og nemt kan integreres med divderse pre-press workflow-løsninger, fx Prinergy fra Kodak og Apogee fra Agfa. Det er også muligt at vælge IPDS-support til AFP-printmiljøer.

– Ingen anden produktionsprinter matcher niveauet og ydeevnen på Ricoh Pro C9200, lyder den svært begejstrede konstatering fra Lasse Poulsen, Line of Business Director, Commercial & Industrial Printing Group, Ricoh Danmark.

Den nye Ricoh Pro C9200 Kan fås på det europæiske marked fra næste måned.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand