Jyda Sign indleder generationsskifte

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 24 April 2018
OPDATERET: 24 April

Jyda Sign i Aulum er en af de mange mindre skiltevirksomheder i Danmark. Virksomheden blev startet tilbage i 2000. Nu mener de to ejere Karina Skou Mikkelsen og Jens Peder Kristiansen, at det er ved at være tid til et generationsskifte.

Johansen Grafisk i Holstebro, der tidligere har købt GD Skilte i Farsø, har med virkning fra 1. juli købt Jyda Sign, men de har allerede fra 1.marts indgået et samarbejde omkring skilte, bannere og bilreklameproduktion.

GD Skilte drives fortsat fra deres adresse i Farsø. Jyda Sign vil også til dagligt fungere fra adressen i Aulum. Og begge de to ejere samt Torben Skou Chrisensen, der har et flexjob, vil fortsætte deres arbejde i Jyda Sign.

– Kombinationen af Jyda Sign og GD Skiltes styrker og deres produktionsudstyr vil give nogle gode synergier i et øget samarbejde, fortæller Uffe Krarup Jensen fra Johansen Grafisk.

– Vi glæder os derfor til at kunne tilbyde endnu en vifte af grafiske løsninger, og til at betjene såvel gamle som nye kunder, slutter Uffe Krarup Jensen.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01