Jyda Sign indleder generationsskifte

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 24 April 2018
OPDATERET: 24 April

Jyda Sign i Aulum er en af de mange mindre skiltevirksomheder i Danmark. Virksomheden blev startet tilbage i 2000. Nu mener de to ejere Karina Skou Mikkelsen og Jens Peder Kristiansen, at det er ved at være tid til et generationsskifte.

Johansen Grafisk i Holstebro, der tidligere har købt GD Skilte i Farsø, har med virkning fra 1. juli købt Jyda Sign, men de har allerede fra 1.marts indgået et samarbejde omkring skilte, bannere og bilreklameproduktion.

GD Skilte drives fortsat fra deres adresse i Farsø. Jyda Sign vil også til dagligt fungere fra adressen i Aulum. Og begge de to ejere samt Torben Skou Chrisensen, der har et flexjob, vil fortsætte deres arbejde i Jyda Sign.

– Kombinationen af Jyda Sign og GD Skiltes styrker og deres produktionsudstyr vil give nogle gode synergier i et øget samarbejde, fortæller Uffe Krarup Jensen fra Johansen Grafisk.

– Vi glæder os derfor til at kunne tilbyde endnu en vifte af grafiske løsninger, og til at betjene såvel gamle som nye kunder, slutter Uffe Krarup Jensen.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand