Reproflex får skandinavisk forhandling af nyt patenteret rasterteknologi

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 28 March 2018
OPDATERET: 28 March

Reproflex Scandinavia er netop blevet godkendt til levering af prepress og flexo-trykplader, som er fremstillet med Bellissima DMS på det skandinaviske marked.

Bellissima DMS – en patenteret rasterteknologi

I pressemeddelelsen kan man læse, at Bellissima giver højkvalitetstryk svarende til 350-450 lpi med uovertruffen billedgengivelse og ingen farveproblematikker ved mispasning. Forløb med flotte udtoninger er muligt med 1,0 % i højlys og 99,5 % i skyggeområder.

Den patenterede rasterteknologi fungerer optimalt ved 4.000 dpi og trykproblematikker som bouncingsamt rystelser i trykmaskinen reduceres væsentligt og kan i nogle tilfælde elimineres. Bellissima DMS leverer også farvebesparelser, som kan forbedres med GCR-baseret software, for at optimere trykkeriets effektivitet.

Virksomhederne bag patentet

Bag Bellissima DMS står Aniken Graphics, som er et joint venture mellem Hamillroad Software, et britisk baseret prepress softwarefirma, og Apex International, der er en global leder af anilox valser og måleprodukter.

– Vi samarbejder med prepress-virksomheder, der er de bedste i branchen, og som leverer de bedste teknologier på markedet til deres kunder. Reproflex Scandinavia fremstiller design, prepress og digitalt producerede trykplader til emballageindustrien, herunder flexo, offset og gravure. Kunderne er hovedsageligt flexo trykkerier, men omfatter også brandownere, reklamebureauer og grafiske designere, fortæller Nick Harvey, administrerende direktør for Aniken Graphics International.

Steen Madsen, adm. direktør i Reproflex Scandinavia

Investeringer i teknologi er afgørende for succes

Steen Madsen, adm. direktør i Reproflex Scandinavia fortsætter:

– De fleste af vores kunder er hjemmehørende i Skandinavien. Ny teknologi gør det imidlertid muligt for os at eksportere til mange andre lande, et stigende antal af vores opgaver sendes derfor direkte ud til andre markeder.

– Investeringer i ny teknologi har været en afgørende del af vores succes. Den nye flexo teknologi fra Hamillroad Software, Bellissima DMS, er derfor rigtig interessant for Reproflex Scandinavia. Vores mål er at levere det højeste niveau af kvalitet til vores kunder og bringe værdi til flexo emballagemarkedet ved hjælp af denne nye teknologi, konkluderer Steen Madsen.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01