Reproflex får skandinavisk forhandling af nyt patenteret rasterteknologi

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 28 March 2018
OPDATERET: 28 March

Reproflex Scandinavia er netop blevet godkendt til levering af prepress og flexo-trykplader, som er fremstillet med Bellissima DMS på det skandinaviske marked.

Bellissima DMS – en patenteret rasterteknologi

I pressemeddelelsen kan man læse, at Bellissima giver højkvalitetstryk svarende til 350-450 lpi med uovertruffen billedgengivelse og ingen farveproblematikker ved mispasning. Forløb med flotte udtoninger er muligt med 1,0 % i højlys og 99,5 % i skyggeområder.

Den patenterede rasterteknologi fungerer optimalt ved 4.000 dpi og trykproblematikker som bouncingsamt rystelser i trykmaskinen reduceres væsentligt og kan i nogle tilfælde elimineres. Bellissima DMS leverer også farvebesparelser, som kan forbedres med GCR-baseret software, for at optimere trykkeriets effektivitet.

Virksomhederne bag patentet

Bag Bellissima DMS står Aniken Graphics, som er et joint venture mellem Hamillroad Software, et britisk baseret prepress softwarefirma, og Apex International, der er en global leder af anilox valser og måleprodukter.

– Vi samarbejder med prepress-virksomheder, der er de bedste i branchen, og som leverer de bedste teknologier på markedet til deres kunder. Reproflex Scandinavia fremstiller design, prepress og digitalt producerede trykplader til emballageindustrien, herunder flexo, offset og gravure. Kunderne er hovedsageligt flexo trykkerier, men omfatter også brandownere, reklamebureauer og grafiske designere, fortæller Nick Harvey, administrerende direktør for Aniken Graphics International.

Steen Madsen, adm. direktør i Reproflex Scandinavia

Investeringer i teknologi er afgørende for succes

Steen Madsen, adm. direktør i Reproflex Scandinavia fortsætter:

– De fleste af vores kunder er hjemmehørende i Skandinavien. Ny teknologi gør det imidlertid muligt for os at eksportere til mange andre lande, et stigende antal af vores opgaver sendes derfor direkte ud til andre markeder.

– Investeringer i ny teknologi har været en afgørende del af vores succes. Den nye flexo teknologi fra Hamillroad Software, Bellissima DMS, er derfor rigtig interessant for Reproflex Scandinavia. Vores mål er at levere det højeste niveau af kvalitet til vores kunder og bringe værdi til flexo emballagemarkedet ved hjælp af denne nye teknologi, konkluderer Steen Madsen.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder