Ny cloudbaseret web-shopløsning til trykkerier og skiltevirksomheder

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 20 March 2018
OPDATERET: 20 March

En mulighed  for trykkerier til at opnå en holdbar konkurrencefordel kan blandt andet være ved at tilbyde kunderne en ituitiv og brugervenlig online-butik. Her kan StoreFront 4.5 være en mulighed. StoreFront er en e-handelsløsning udviklet til trykkerier, skiltevirksomheder og reklamebureauer. Løsningen udvider muligheden for at nå en bredere målgruppe ved at give kunderne mulighed for at designe, tilpasse og købe produkter online – 24 timer i døgnet.

Der findes to typer af StoreFront-butikker: private webbutikker for Business-to-Business-kunder, hvor der skal logges ind på systemet. Og så er der også de offentlige web-butikker, hvor alle kan bestille varer.

Fokus på øget sikkerhed

Uanset hvilken type online-butik, som der er tale om, privat eller offentlig, garanteres en sikker webplads. StoreFront har tidligere anvendt HTTPS-profokol til bruger-indhold til sider, hvor der skal logges ind og ud. Nu sikrer StoreFront 4.5 at al datatrafik er krypteret af HTTPS i hele butikken. Det betyder, at alt hvad kunden foretager sig i StoreFront er beskyttet mod hackere som søger efter private informationer og konfidentielle data.

Et sikkert og brugervenligt system

For nemt at kunne udnytte HTTPS-sikkerhed i butikkerne bruger StoreFront 4.5 automatisk et SSL-certifikat af ”Let’s Encrypt”, der er en fuldt automatiseret certifikatfunktion understøttet af flere større teknologivirksomheder. Det betyder, at trykkerierne undgår selv at skulle bestille og installere egne certifikater og sikre en sikker og pålidelig online betaling for kunderne.

Systemet beregner selv leveringsdato

Med StoreFornt 4.5 skal trykkeriet ikke selv udregne ordfrens leveringstid. Med basis i produktionsskemaer og fragttider finder StoreFront 4.5 selv frem til en leveringsdato.

HTML5-baseret online-editor

Online-redigeringen i StoreFront 4.5 helt HTML5-baseret og er kompatibelt med alle nye browsere. Kunder der ønsker at justere og redigere i dokumenter som fx visitkort, datablade, brochurer med mere helt enkelt gør det direkte fra deres computer eller iPad og lignende.

Tæt integration med Apogee Prepress

StoreFront kan samarbejde med alle workslow-løsninger, naturligvis også med andre af Agfa-systemer som fx Apogee Prepress til trykkerier og Asanti til skilte og displaytrykkerier.
Agfa har ekstra fokus på trykkerierne produktionsforløb. Det ses også i StoreFront-løsningen, der er forbedret med blandt andet endnu bedre deling mellem ordreinformation og MIS samt lagerstyringssystemer.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01