Ny cloudbaseret web-shopløsning til trykkerier og skiltevirksomheder

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 20 March 2018
OPDATERET: 20 March

En mulighed  for trykkerier til at opnå en holdbar konkurrencefordel kan blandt andet være ved at tilbyde kunderne en ituitiv og brugervenlig online-butik. Her kan StoreFront 4.5 være en mulighed. StoreFront er en e-handelsløsning udviklet til trykkerier, skiltevirksomheder og reklamebureauer. Løsningen udvider muligheden for at nå en bredere målgruppe ved at give kunderne mulighed for at designe, tilpasse og købe produkter online – 24 timer i døgnet.

Der findes to typer af StoreFront-butikker: private webbutikker for Business-to-Business-kunder, hvor der skal logges ind på systemet. Og så er der også de offentlige web-butikker, hvor alle kan bestille varer.

Fokus på øget sikkerhed

Uanset hvilken type online-butik, som der er tale om, privat eller offentlig, garanteres en sikker webplads. StoreFront har tidligere anvendt HTTPS-profokol til bruger-indhold til sider, hvor der skal logges ind og ud. Nu sikrer StoreFront 4.5 at al datatrafik er krypteret af HTTPS i hele butikken. Det betyder, at alt hvad kunden foretager sig i StoreFront er beskyttet mod hackere som søger efter private informationer og konfidentielle data.

Et sikkert og brugervenligt system

For nemt at kunne udnytte HTTPS-sikkerhed i butikkerne bruger StoreFront 4.5 automatisk et SSL-certifikat af ”Let’s Encrypt”, der er en fuldt automatiseret certifikatfunktion understøttet af flere større teknologivirksomheder. Det betyder, at trykkerierne undgår selv at skulle bestille og installere egne certifikater og sikre en sikker og pålidelig online betaling for kunderne.

Systemet beregner selv leveringsdato

Med StoreFornt 4.5 skal trykkeriet ikke selv udregne ordfrens leveringstid. Med basis i produktionsskemaer og fragttider finder StoreFront 4.5 selv frem til en leveringsdato.

HTML5-baseret online-editor

Online-redigeringen i StoreFront 4.5 helt HTML5-baseret og er kompatibelt med alle nye browsere. Kunder der ønsker at justere og redigere i dokumenter som fx visitkort, datablade, brochurer med mere helt enkelt gør det direkte fra deres computer eller iPad og lignende.

Tæt integration med Apogee Prepress

StoreFront kan samarbejde med alle workslow-løsninger, naturligvis også med andre af Agfa-systemer som fx Apogee Prepress til trykkerier og Asanti til skilte og displaytrykkerier.
Agfa har ekstra fokus på trykkerierne produktionsforløb. Det ses også i StoreFront-løsningen, der er forbedret med blandt andet endnu bedre deling mellem ordreinformation og MIS samt lagerstyringssystemer.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder