Wrap og vind

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 8 February 2018
OPDATERET: 8 February

Under temaet: Let’s Print & Wrap! – Graphics without limits, har 3M skudt en europæisk kampagne i gang med over 1.000 præmier for mere end kr. 465.000. Alle der køber en rulle 3M printfolie til wrapping fra 7. februar og til 10. juni, deltager i kampagnen og konkurrencen. Der er 10 % chance for at vinde, så i hver tiende kasse er der gevinst.

Det er 3M wrapping printfolier i serie IJ180mC, 480mC og 780mC, der er med i kampagnen. Der er mange muligheder for wrapping af forskellige overflader (biler, ATV, Motocross, Speedway cykler, vægge) og folier findes også i hvid, transparent og sølvmetallic. Der er endda også en ekstra lækker refleksfolie til print & wrap.

– Hos vikiallo forventer vi, at mange flere får kendskab til disse geniale printfolier, og at kunderne synes, det er sjovt at være med i en konkurrence, hvor der er mulighed for at vinde lækre præmier, fortæller Kim Harris, indehaver af vikiallo.

Læs videre

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Nyt mediehus samler kræfterne

AGI Publishing House, som udgiver nærværende nyhedsbrev i Danmark, slår sig sammen med emballagemagasinet nord emballage og onlinemediet Packnews.
sammenlægning

Falder papirpriserne i 2023?

2022 var præget af megen turbolens på papirmarkedet. Flere fabrikker omlagde deres produktion, lukkede midlertidigt eller permanent og nogle gik konkurs. Andre har lavet et større udsalg i håbet om, at nogle vil investere i en papirfabrik.
kvarnsveden

De seneste nyheder

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoire på Drupa

Sammen med en stor del af Fujifilms omfattende repertoire, vil et par nye B2-printere være udstillet på Fujifilms stand på Drupa.
drupa24_fujifilm

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lancerer ny storformatprinter til de professionelle foto-, kunst- og plakatmarkeder.
Epson_P20500Series

All Creative er stolte

All Creative A/S vil vinde emballagekonkurrencen Packnorth Awards 2024.
AllCreative_01