Reklamekøbernes Big Five

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 5 February 2018
OPDATERET: 5 February

Om det er fordi reklamefolket er blevet uopfindsomme, eller fordi de vælger at satse på det sikre, vides ikke. Men i den undersøgelse, som Onlineprinters har foretaget på baggrund af deres reklamekunders indkøb, så er der ikke meget nyt under solen. Det er stadig klassikere som flyers, plakater, foldere, visitkort og brevpapir, der udgør ”The Big Five” i indkøbskurvene. Men det er langt fra al markedsføring, der gå online.

– Til trods for at store dele af reklamerne er flyttet til onlinemedierne, kan man stadig ikke forestille sig virksomhedernes marketing-mix uden trykte reklamematerialer. Alene vores tocifrede omsætningsvækst i de seneste år viser hvor meget potentiale, der er i det, siger Christian Würst, Chief Commercial Officer (CCO) hos Onlineprinters.

Oplagene er typisk mindre, og de er faldende sammenlignet med tidligere år, men der produceres også større oplag hos Onlineprinters, fx 800.000 flyers. Netop dette medie er hyppigt brugt inden for restaurationsbranchen, byggefagene og blandt håndværkere.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01