Køge Kopicenter udvider og bliver til Det Grafiske Hus i Køge

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 30 January 2018
OPDATERET: 30 January

Sidste forår kunne Køge Kopicenter fejre 25 års jubilæum i helt nye lokaler. Det gik godt i virksomheden, der – med egne ord – ikke producerer meget af noget , men til gengæld producerer rigtig mange forskellige opgaver.

Nu bliver de endnu mere alsidige, og kan tilbyde kunderne en total grafisk løsning fra den første spæde idé til slutproduktet i form af fx et logo, en designmanual, en grafisk opsætning, en direct mail kampagne, nyhedsbreve, hjemmesider, webshop, tryksager, bildekoration, stoftryk, beachflag, roll-ups med meget mere. Ja kort sagt bliver huset en grafisk totalleverandør, derfor bliver ”huset” også fremover markedsført som Det Grafiske Hus i Køge.

”Huset” består af lige nu af Køge Kopicenter, som ejes af Lars Heller Pedersen. I 2015 købte han AoJ reklame, som blev integreret i virksomheden. Og nu udvides der så med yderligere en grafisk virksomhed. Denne gang er det Ziebe grafik & design, der flytter til Køge Kopicenters adresse på Københavnsvej i Køge.

Grafiker Henrik Ziebe, har mange års erfaring i den grafiske branche, de sidste 10 som selvstændig med Ziebe grafik & design.


– Det var nu tid til at komme videre med firmaet og hvad er mere oplagt end at samarbejde med en grafisk producent, hvor vi kan sparre med kunderne på alle de områder, der nu er i den grafiske verden – kortere vej fra idé til færdigt product, fortæller Henrik Ziebe samtidig med at han oplyser, at Ziebe grafik & design beholder eksisterende telefon og mail-adresse.

– Vi har travlt. Det går godt og ekspansionen vil fortsætte. Det smarte er, at vi nu bliver endnu mere alsidige, og kan tilbyde kunderne flere løsninger. Samtidig kan Henrik Ziebe nu også tilbyde sine eksisterende kunder endnu mere, end han kunne tidligere, fortæller Lars Heller Pedersen.

Med indlemmelsen af Ziebe grafik & design i Det Grafiske Hus i Køge udvides ikke bare kundekredsen geografisk, da Henrik Ziebes kundekreds kommer det København og Nordsjælland. AogJ reklamebureau arbejder mere lokalt i Køge, hvor kommunale opgaver og det lokale erhvervsliv fylder mest i porteføljen.

– Vi kan det meste, og kan sparre med kunderne på alle de områder, der nu er i den grafiske verden. Det Grafiske Hus i Køge kan tilbyde kortere vej fra idé til færdigt produkt, slutter Lars Heller Pedersen.

Der er reception i virksomheden den 2. marts i anledning af Ziebe grafik & designs indflytning, der sker per 1. februar.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01