NS System styrker sin position som storleverandør af transfer til arbejdstøj

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 2 January 2018
OPDATERET: 2 January

En af Nordeuropas største producenter af synlighed på tekstil ligger i Frederikshavn. Det er NS System, der beskæftiger cirka 60 medarbejdere. Lige inden 2017 sluttede kunne virksomhedens direktør – Niels Rask – samle medarbejderne og fortælle, at de igen var lykkedes med at indgå aftaler om levering af arbejdstøj til nogle af vores største byggemarkedskæder: Stark, XL Byg, Bygma og Davidsen. Aftalerne gælder primært transfer, og er lavet for henholdsvis 1 og 2 år.

– Vi sætter stor pris på at samarbejde med byggemarkederne, og have en god dialog om at levere den bedste fælles løsning til slutbrugeren. Derfor er det dejligt, at kæderne også syntes, vi gør det godt i vores samarbejde, og ønsker at bibeholde samarbejdet, sagde Niels Rask til medarbejderne.

De nye aftaler betyder ifølge Niels Rask, at NS System fortsat er den største leverandør af transfer til arbejdsbeklædning.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01