Ricoh køber X&COs produktionsprintforretning

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 20 November 2017
OPDATERET: 20 November

X&CO er en af de stærke forhandlere på det jyske marked for produktionsprint. For knap et par år siden skiftede de fra at være Xerox-partner til at være Ricoh-partner. Nu har Ricoh købt X&COs produktionsprintforretning. Det styrker deres position på markedet. Der ændres ikke på aftaler med andre Ricoh-forhandlere. Og X&CO fortsætter med at være forhandler af Ricoh-løsninger til Office-markedet.

Da jeg talte med Ricohs Country Manager, Lasse Riis Poulsen, om deres køb af X&COs produktionsprintforretning, var det en meget tilfreds landechef, jeg fik i telefonen.


– Vi har været meget glade for samarbejdet med X&CO. Det har været en absolut positiv oplevelse. Nu er tiden kommet til at samle alle ressourcer i et samlet team under Ricohs tag, og jeg glæder mig til at tage imod mine nye medarbejder fra X&CO. Dette vil med fordel gøre os mere omstillingsparate i et foranderligt markedet, lyder det fra Lasse Poulsen.

Det grafiske marked er vigtigt for Ricohs forretning
– For Ricoh Danmark er købet endnu et vigtigt skridt i udvidelsen af vores services inden for produktionsprint. Vi ønsker at styrke vores kunders forretning og udvide det katalog af services, som vi tilbyder. Købet får ikke betydning for X&COs kunder, da de fortsat vil blive serviceret af de samme teknikere og salgsspecialister, siger Søren Krogh-Nielsen, direktør hos Ricoh Danmark.

– Det grafiske marked er et yderst vigtigt segment for vores forretning, hvor vi i dag allerede har en topposition. Købet giver os mulighed for at udvikle vores services til vores kunder på både løsnings- og kompetencesiden med fokus på at møde kunderne, hvor de er, fortsætter Søren Krogh-Nielsen.

Hos X&CO skærper de fokus på Officemarkedet
– For at skærpe fokus har X&Co valgt udelukkende at fokusere på Office Print og relaterede services fremover. Vi kan se det giver mening, at Ricoh som global organisation fortsætter den udvikling, som vi i fællesskab har bygget op, udtaler Jan Larsen, direktør hos X&CO.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01