Ny MGI-løsning åbner for at tilføre ekstra værdi i korte serier

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 3 October 2017
OPDATERET: 3 October

Konica Minolta ejer cirka 40 procent af aktierne i MGI, og kunne på Labelexpo præsentere den helt nye JETvarnish 3D Web Color+, som er den første rulle-til-rulle digitale løsning, der kan tilbyde et komplet in line set-up, der kører i en proces fra start til slut.

Printkvaliteten i 4 farver er høj – 3600 dpi. Der benyttes dry toner, der kan køre med variable data, der kan benyttes lak-effekter som 2D eller 3D i op til 232 microns. Løsningen indeholder også en digital folieringsenhed og semi-rotations Die Cutting.

Og det hele kører som nævnt i én arbejdsgang lige fra overfaldebehandling til etiketbaner og oprulning.
Der kan printes på en bred vifte af medier med en hastighed inklusiv lak og g´folie på mellem 10 m/min og 20 m/min i 1200×1200 dpi 8 bits opløsning (= 3600 dpi) i en bredde på 330 mm. Hastigheden uden 4-farveprint kan komme op på 42 m/min. i en bredde på 420 mm

– Denne løsning er udviklet til eksisterende etiketproducenter, men den kan også være med til at åbne andre trykkeriers øjne for, hvor let det kan være at producere etiketter i korte serier og tilført ekstra værdier i form at spotlak, folie og variable data, fortæller MGIs repræsentant på Konica Minolta-standen.

– Den største teknologiske nyhed på denne løsning er scanneren, og opstartsenheden. Og så er revolutionerer inkjet-teknologien hele processen.

Der lød flere positive kommentarer fra danske gæster under demonstrationen af JETvarnish 3D Web Color+ løsningen, og et gæt fra Konica Minoltas side er, at der inden for de næste år står to til fire JETvarnish 3D Web Color+-løsninger i Danmark.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder