No-Me bliver skandinavisk Screen-forhandler

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 7 September 2017
OPDATERET: 7 September

Aftalen som også dækker Island gælder for Screen Truepress Jet L350UV samt andre af virksomhedens etiketprintere.

– Det nye partnerskab vil sikre Screens kunder hurtig og professionel teknisk service samt support fra et team med mere end 30 års erfaring, fortæller Glenn Büttner fra No-Me.

Screen Truepress Jet L350UV og Truepress Jet L350UV+LM producerer begge med høj ydeevne, pålidelig printhastighed på op til 60 meter per minut. Maskinerne har en bredere farveskala med en speciel orange blæk samt C, M, Y, K og hvid.

– Screen er markedsleder på digital inkjet-print, og med Truepress Jet L350UV+-serien er de blevet et referencenavn inden for fremstislling af digitale maskiner til selvklæbende etiketter. For No-Me er partnerskabet med en virksomhed som Screen et bemærkelsesværdigt skridt i den rigtige retning for vores virksomhed, slutter Glenn Büttner.

Truepress Jet L350UV+LM præsenteres på Labelexpo Europe i Brussels sidst i september

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand