No-Me bliver skandinavisk Screen-forhandler

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 7 September 2017
OPDATERET: 7 September

Aftalen som også dækker Island gælder for Screen Truepress Jet L350UV samt andre af virksomhedens etiketprintere.

– Det nye partnerskab vil sikre Screens kunder hurtig og professionel teknisk service samt support fra et team med mere end 30 års erfaring, fortæller Glenn Büttner fra No-Me.

Screen Truepress Jet L350UV og Truepress Jet L350UV+LM producerer begge med høj ydeevne, pålidelig printhastighed på op til 60 meter per minut. Maskinerne har en bredere farveskala med en speciel orange blæk samt C, M, Y, K og hvid.

– Screen er markedsleder på digital inkjet-print, og med Truepress Jet L350UV+-serien er de blevet et referencenavn inden for fremstislling af digitale maskiner til selvklæbende etiketter. For No-Me er partnerskabet med en virksomhed som Screen et bemærkelsesværdigt skridt i den rigtige retning for vores virksomhed, slutter Glenn Büttner.

Truepress Jet L350UV+LM præsenteres på Labelexpo Europe i Brussels sidst i september

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01