Canon har lanceret en ny VarioPrint med mange mediemuligheder

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 5 September 2017
OPDATERET: 5 September

Det er Océ VarioPrint 6000 TITAN-serien, som består af monokrome produktionsprintere. Samtidig har Canon præsenteret en vifte af teknologiske nyheder, der specielt forbedrer produktivitet, kvalitet og mediealsidighed. Uden at dette går ud over VarioPrint 6000-seriens status som den mest miljøvenlige i sin klasse.

Den nye printer skal hjælpe grafiske virksomheder, der arbejder med kommercielt print, publicering og transaktionsprint, med hurtig fremstilling af sort/hvid-print i høj kvalitet i en række forskellige medieformater og gramvægte.

Den nye TITAN-serie bygger videre på VarioPrint 6000 inklusiv den unikke Gemini Instant Duplex-teknologi.

TITAN-serien kan klare volumen op til 10 millioner A4 print per måned – også fx bøger og transaktionsprint.

Océ VarioPrint 6000 TITAN-serien fås i tre forskellige versioner til at imødekomme specifikke kundebehov – Standard, TP (Transactional Print) og MICR – og har en række finishing-muligheder, herunder fremstilling af hæfter, lim-indbinding, tapebinding, standsning og trimning. Den byder også på et åbent Document Finishing Device (DFD)-interface for at give yderligere tilslutningsmuligheder til kompatible 3. parts finishing-enheder.

På billedet ses Hans Dalmeijer sammen med en kunde

– Da den første version af Océ VarioPrint 6000 kom på markedet tilbage i 2007, omdefinerede den forventningerne til, hvad der var muligt med en mono-printer med hensyn til output-hastighed, kvalitet og driftssikkerhed. Lige siden har serien understøttet væksten og udviklingen i hundredvis af virksomheder. Nu, ti år senere og med den nye TITAN-serie, har vi udviklet en række højtydende monokrome printere, som forener de bedste tekniske egenskaber fra den oprindelige VarioPrint-platform med nye teknologier for at flytte grænsen for high-volume sort/hvid-produktion yderligere. Disse nye printere byder på den allerbedste hastighed, driftssikkerhed, kvalitet, alsidighed og bæredygtighed i deres klasse, fortæller Hans Dalmeijer, produktchef hos Canon Danmark,

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Grøn cloud-løsning skal øge både bæredygtighed og sikkerhed

Den berettigede fokus på de store knaster i de grafiske virksomheders bæredygtighed: råvarer, transport, spild og maskinparkens energiforbrug gør at man måske overser nogle mindre, men dog betydende, lavt hængende frugter.
TeamPhoto

Vink byder på "en tur i det grønne"

Vink leverer et bredt udbud af plastmaterialer. Til grafisk industri fokuserer man især på plader og fleksible materialer samt forskellige former for skilte med indbygget LED lys.
Houlberg Zepernick og salgschef Jacob Busk Jensen foran Vink Plasts logo.

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01