Svenske Network Innovation går ind på det danske marked

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 28 June 2017
OPDATERET: 28 June

De vil rydde op på det danske design- og fotomarked, står der i pressemeddelelsen.

Network Innovation Premium Brands, NI, er distributør af design- og fotoudstyr og har fx et stort udvalg af EPSON-udstyr i deres portefølje.

NI er allerede etableret ikke bare i Sverige men også i Finland og Norge. Og nu kommer turen så også til Danmark, hvor de åbner afdeling i Birkerød.

Virksomhedens direktør, Erik Näsman, tror at Danmark kan blive NI Premium Brands næststørste marked i Norden, hvor Sverige er det største.

– Vi har en ambition om at give det danske design- og fotomarked et løft. Markedet er lovende men samtidigt lidt rodet. Jeg er sikker på, at vores erfaring fra de øvrige nordiske lande bliver afgørende, når vi går ind på det danske marked. Vi kommer med en langsigtet strategi og effektive processer, noget som i sidste ende kommer kunderne til gode. Vi ved allerede i dag, at vores produkter er værdsat af vores kunder i det øvrige Norden, udtaler Erik Näsman.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01