Svenske Network Innovation går ind på det danske marked

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 28 June 2017
OPDATERET: 28 June

De vil rydde op på det danske design- og fotomarked, står der i pressemeddelelsen.

Network Innovation Premium Brands, NI, er distributør af design- og fotoudstyr og har fx et stort udvalg af EPSON-udstyr i deres portefølje.

NI er allerede etableret ikke bare i Sverige men også i Finland og Norge. Og nu kommer turen så også til Danmark, hvor de åbner afdeling i Birkerød.

Virksomhedens direktør, Erik Näsman, tror at Danmark kan blive NI Premium Brands næststørste marked i Norden, hvor Sverige er det største.

– Vi har en ambition om at give det danske design- og fotomarked et løft. Markedet er lovende men samtidigt lidt rodet. Jeg er sikker på, at vores erfaring fra de øvrige nordiske lande bliver afgørende, når vi går ind på det danske marked. Vi kommer med en langsigtet strategi og effektive processer, noget som i sidste ende kommer kunderne til gode. Vi ved allerede i dag, at vores produkter er værdsat af vores kunder i det øvrige Norden, udtaler Erik Näsman.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01