Skilt & Print Branchen arrangerer årets wrappingmesterskaber

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 28 June 2017
OPDATERET: 28 June

For en måneds tid siden kunne vi fortælle at Ole Solskin, som de sidste år har været initiativtager til afholdelse af nationale mesterskaber i wrapping i forbindelse med Sign & Print-messer i Danmark, Norge og Sverige, har besluttet sig for at trappe ned som Fespa-wrapping-dommer. Den nye danske tovholder på mesterskaberne, som igen afholdes sammen med Sign, Print & Pack-messen i Odense Congress Center den 20. – 21. september i år, er Skilt & Print Branchen.

Vært for deltagerne bliver Jesper Villumsen fra Villum Sign, og han har Mikkel Jensen fra Foliemontage og Stephan Jørgensen fra SignTech/Dansk SkilteMontage med som dommere.

Som altid bliver der meget spændende at se på, når der dystes om at blive Danmarks dygtigste wrapper, og der er også gode præmier på spil. Vil du deltage eller blot høre mere om konkurrencen, så send en mail til jv@villumsign.dk

I forbindelse med messen er der også Hexis The Battle – hvor alle er velkomne til at prøve kræfter med folieindpakning. Jette Pryds, jette.pryds@hexisgroup.dk, er også klar til at svare på spørgsmål om Hexis The Battle.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01