Kan vi friste med et flot trykt magasin?

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 14 June 2017
OPDATERET: 14 June

– Messemagasinet er udsolgt –

Den 20. til 21. september er der Sign, Print & Pack-messe i Odense Congress Center. Det er AGI Publishing House, der i samarbejde med Skilt & Print Branchen, er arrangører af den kendte messe, som i år er udvidet med emballagemarkedet. Print & Medier er jo et rent online-medie, men vi kommer jo fra den trykte magasinbranche, som vi fortsat er fascineret af og tror på som kommunikationsmiddel. Vi har derfor besluttet at udgive et specielt Sign, Print & Pack messemagasin. Og det skal være flot med bl.a. forædlet hardcover omslag og udsendt med en printet invitation, som adressebærer i en konvolut, som også bliver layoutet til begivenheden.

Magasiner vil rumme relevante redaktionelle artikler om fx marketing, emballagedesign, direct mail, bøger og digital signage for at nævne nogle eksempler. Endvidere vil du kunne læse om alle udstillerne og det righoldige seminarprogram og de mange forskellige aktiviteter, som fx en tryksagsudstilling, der pakker sig selv ind i kolonihavestemninger.

Vil du have et eksemplar af dette unikke magasin, som kun udkommer denne ene gang, så send en mail til ll@lykkeogwinslow.dk eller sw@lykkeogwinslow.dk med oplysning om firmanavn, branche (fx trykkeri, skilte, emballage, reklame etc), navn, stilling og adresse.

Magasinet tilsendes uden omkostninger for dig 🙂

Vi har endnu ikke designet magasinets forside, så billedet viser blot nogle magasiner, der langt fra bliver så “lækre” som Sign, Print & Pack-messemagasinet.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01