Kan vi friste med et flot trykt magasin?

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 14 June 2017
OPDATERET: 14 June

– Messemagasinet er udsolgt –

Den 20. til 21. september er der Sign, Print & Pack-messe i Odense Congress Center. Det er AGI Publishing House, der i samarbejde med Skilt & Print Branchen, er arrangører af den kendte messe, som i år er udvidet med emballagemarkedet. Print & Medier er jo et rent online-medie, men vi kommer jo fra den trykte magasinbranche, som vi fortsat er fascineret af og tror på som kommunikationsmiddel. Vi har derfor besluttet at udgive et specielt Sign, Print & Pack messemagasin. Og det skal være flot med bl.a. forædlet hardcover omslag og udsendt med en printet invitation, som adressebærer i en konvolut, som også bliver layoutet til begivenheden.

Magasiner vil rumme relevante redaktionelle artikler om fx marketing, emballagedesign, direct mail, bøger og digital signage for at nævne nogle eksempler. Endvidere vil du kunne læse om alle udstillerne og det righoldige seminarprogram og de mange forskellige aktiviteter, som fx en tryksagsudstilling, der pakker sig selv ind i kolonihavestemninger.

Vil du have et eksemplar af dette unikke magasin, som kun udkommer denne ene gang, så send en mail til ll@lykkeogwinslow.dk eller sw@lykkeogwinslow.dk med oplysning om firmanavn, branche (fx trykkeri, skilte, emballage, reklame etc), navn, stilling og adresse.

Magasinet tilsendes uden omkostninger for dig 🙂

Vi har endnu ikke designet magasinets forside, så billedet viser blot nogle magasiner, der langt fra bliver så “lækre” som Sign, Print & Pack-messemagasinet.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01