Reproflex udmærker sig på højeste niveau

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 25 May 2017
OPDATERET: 25 May

Reproflex Scandinavia i Kolding producerer blandt andet digitalt fremstillede trykplader til emballageindustrien, såvel offset og flexo som dybtryk.

Den 17 .maj I år blev de Flint Flexo Expert-certificeret. De opnåede certificeringen som en ud af seks virksomheder – og med den højeste score.

Ingen af de seks andre certificerede kommer fra Norden, så Reproflex Scandinavia udmærker sig dermed som den første virksomhed i Norden til at opnå denne certificering.

– Vi er desuden den første virksomhed i verden, som har alle 3 anerkendte certificeringer i branchen: Esko HD, Kodak Flexcel NX og Flint Flexo Expert certificering, fortæller virksomheden.

Flint Flexo Expert certificeringen er, ifølge pressemeddelelsen den mest krævende og dybdegående, der findes på markedet. Det tager minimum seks måneder at gennemgå processen. Der stilles store krav til både udstyr og arbejdsrutiner.

Certificeringen består af 3 step: Gennemgang samt kontrol af udstyr og arbejdsgange, implementering og dokumentation samt den afsluttende audit, som foretages af Flint Group.

– Udover dette har vi også udviklet et detaljeret log-system, som giver fuld dokumentation og sporbarhed i vores produktion. Reproflex Scandinavia er nu certificeret for de næste 2 år, og vores kunder kan forvente ensartede trykplader i højeste kvalitet, fortæller de i Kolding.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01