SureColor SC-S kommer ind på en førsteplads

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 19 May 2017
OPDATERET: 19 May

Infosources har i en undersøgelse fundet frem til at Epsons SureColor SC-S-serien er topsælgeren inden for øko-solvent teknologi i sin klasse i Vesteuropa. I 2015 lå Epson-printerne på en femteplads med lige over 9 procent markedsandel. I 2016 har de opnået en markedsandel på 28,4 procent, og det giver dem en topplacering.

– Det er os en glæde, at SureColor SC-S er blevet markedsledende i Europa så hurtigt, lyder det fra Epson. – Vi er engagerede i den fortsatte udvikling af vores storformat SureColor-printere, og dette beviser, at vores teknologi imødekommer de strenge krav fra Print Service udbydere i det travle produktionsmiljø. Understøttet af betydelige investeringer i R&D er det Epsons strategi at blive verdensledende leverandør af inkjetprintere uanset markedet, og vores mål er at levere den bedste kombination af printer og blækteknologi til levering af høj kvalitet, enestående pålidelighed og bedste all-round return on investment til den bredeste vifte af professionelle printapplikationer.

Epson bruger ca. 6 % af den årlige omsætning på R&D til at generere innovationer og ny teknologi til blæk og produktudvikling.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01