SureColor SC-S kommer ind på en førsteplads

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 19 May 2017
OPDATERET: 19 May

Infosources har i en undersøgelse fundet frem til at Epsons SureColor SC-S-serien er topsælgeren inden for øko-solvent teknologi i sin klasse i Vesteuropa. I 2015 lå Epson-printerne på en femteplads med lige over 9 procent markedsandel. I 2016 har de opnået en markedsandel på 28,4 procent, og det giver dem en topplacering.

– Det er os en glæde, at SureColor SC-S er blevet markedsledende i Europa så hurtigt, lyder det fra Epson. – Vi er engagerede i den fortsatte udvikling af vores storformat SureColor-printere, og dette beviser, at vores teknologi imødekommer de strenge krav fra Print Service udbydere i det travle produktionsmiljø. Understøttet af betydelige investeringer i R&D er det Epsons strategi at blive verdensledende leverandør af inkjetprintere uanset markedet, og vores mål er at levere den bedste kombination af printer og blækteknologi til levering af høj kvalitet, enestående pålidelighed og bedste all-round return on investment til den bredeste vifte af professionelle printapplikationer.

Epson bruger ca. 6 % af den årlige omsætning på R&D til at generere innovationer og ny teknologi til blæk og produktudvikling.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01