Så er der valgplakater på programmet

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 19 May 2017
OPDATERET: 19 May

Rundt om i det ganske land er de mange lokale partiforeninger i færd med at planlægge kampagner til det kommende kommunal- og regionsrådvalg til oktober. Det betyder, at der også skal bestilles valgplakater, for det er en væsentlig del af danske valgkampagner. Undersøgelser viser endda, at plakaterne har en virkning på hvem, der bliver valgt.

Tidligere var det et kæmpearbejde at lime plakater på plader. Plader som blev gemt fra valg til valg, og derfor blev mere og mere skæve, og svære at arbejde med. Nu bliver de fleste nok trykt direkte på kanalplastplader, der er klar til at blive hængt op i lygtepæle.

Valgplakater plejede at være i formatet 60×80 cm. Men hvorfor egent det? Spørger Morten Reitoft fra Print Provider, når det nu er billigere at trykke i standardstørrelser.

De tilbyder derfor resellere plakater i A1 format (59,4 x 84,1 cm) trykt 450 g kanalplastplakater (3 mm). Prisen er den samme uanset oplag.

Om flere følger efter med plakater i A1 format vil tiden vise. En hurtig research på nettet viser, at alle andre holder sig til 60×80-formatet.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder