Så er der valgplakater på programmet

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 19 May 2017
OPDATERET: 19 May

Rundt om i det ganske land er de mange lokale partiforeninger i færd med at planlægge kampagner til det kommende kommunal- og regionsrådvalg til oktober. Det betyder, at der også skal bestilles valgplakater, for det er en væsentlig del af danske valgkampagner. Undersøgelser viser endda, at plakaterne har en virkning på hvem, der bliver valgt.

Tidligere var det et kæmpearbejde at lime plakater på plader. Plader som blev gemt fra valg til valg, og derfor blev mere og mere skæve, og svære at arbejde med. Nu bliver de fleste nok trykt direkte på kanalplastplader, der er klar til at blive hængt op i lygtepæle.

Valgplakater plejede at være i formatet 60×80 cm. Men hvorfor egent det? Spørger Morten Reitoft fra Print Provider, når det nu er billigere at trykke i standardstørrelser.

De tilbyder derfor resellere plakater i A1 format (59,4 x 84,1 cm) trykt 450 g kanalplastplakater (3 mm). Prisen er den samme uanset oplag.

Om flere følger efter med plakater i A1 format vil tiden vise. En hurtig research på nettet viser, at alle andre holder sig til 60×80-formatet.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01