Mohammad og Simon Manley ved Fespa VM

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 9 May 2017
OPDATERET: 9 May

På besøg i messehallerne i Hamburg skulle vejen jo også lige lægges forbi hal B7, hvor Ole Solskin var dommer ved Fespa verdensmesterskaberne i wrapping. Det var anden dag. På gulvet var Mohammed fra We Wrap i gang med at indpakke en bil. I går var det en dør, et håndtag og et spejl samt en styrthjelm, der var blevet indpakket. Og styrthjelmens design indgik også i konkurrencen.

På tilskuerpladserne finder jeg Simon Manley Jokumsen, han sidder og studerer de andre inden det bliver hans tur. Simon var ikke helt tilfreds med sin indsats i går, hvor det blev til en 7. plads. Men i dag skal det blive bedre, siger han fuld af mod. Og heldigvis skal der kun wrappes i dag, der indgår ingen kreative opgaver. Det er ikke Simons stærke side, fortæller han.

– Man lærer rigtig meget af at se på de andre. Der er altid et nyt trick at hente, siger Simon.

Jeg spørger om han så også har tricks, de andre vil efterligne.

– Det ved jeg ikke, men alle de andre deltagere har startet med at placere folien vandret. Jeg starter altid med den lodret, så synes jeg, man har mere styr på det, forklarer Simon.

Simons placering i dag blev en flot nummer 6. Selv skriver Simon på sin facebookside, at det var en træls 6. Plads. Jeg vil nu ønske tillykke med resultatet. I skrivende stund ved jeg desværre ikke, hvordan det er gået med Mohammad, vores anden danske deltager.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01